Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Boss_Radomia 2017-02-05, 21:19 4
Panie, jak tym Passatem do kraju przyjechałem to ludzie klękali z wrażenia.
Zgłoś
Tarab85 2017-02-05, 21:32
To chyba Sosnowiec.
Zgłoś
mazga50 2017-02-05, 21:42 27
furor.condemnandi napisał/a:

Nikomu nie szkodzą i nikogo nie zmuszają, tylko debile nazwą to ciemnogrodem. Nauka nie wyklucza wiary, a nawet część nauki ma w sobie elementy wiary.
Człowiek bez wiary jest niczym, społeczeństwo teistyczne zawsze wygra z ateistycznym, które z góry skazane jest na przegraną.

yyy... jakiś przykład? bo np. Chińczyki mają się doskonale...
Zgłoś
hennesi 2017-02-05, 21:46 5
mazga50 napisał/a:

yyy... jakiś przykład? bo np. Chińczyki mają się doskonale...

Ja pierdole, temat niżej masz przykład. Jasnogród Szwecja.
Zgłoś
slo1q 2017-02-05, 21:54 49

Nikomu nie szkodzą i nikogo nie zmuszają, tylko debile nazwą to ciemnogrodem. Nauka nie wyklucza wiary, a nawet część nauki ma w sobie elementy wiary.
Człowiek bez wiary jest niczym, społeczeństwo teistyczne zawsze wygra z ateistycznym, które z góry skazane jest na przegraną.

Co? Nauka wyklucza jakiekolwiek ingerencje "sił wyższych". Nauka to nauka - nie musisz w nią wierzyć, by była prawdziwa.
Nie wiem, co palisz, ale chcę to samo.
Zgłoś
Lexuz123 2017-02-05, 21:56 4
testoviron jedzie
Zgłoś
hennesi 2017-02-05, 22:00
slo1q, czyli np. filozofia nie jest nauką?
Zgłoś
ellsworth 2017-02-05, 22:17 19

Powiedz to Czechom, którzy mają w tym roku nadwyżkę budżetową. Póki co to my, a nie oni, lecimy w przepaść zawiązawszy sobie wokół szyi pętlę zadłużenia i tylko czekać aż sznur się skończy i pętla zaciśnie.
Zgłoś
slo1q 2017-02-05, 22:19 10
hennesi napisał/a:

slo1q, czyli np. filozofia nie jest nauką?

Filozofia nie zawiera elementów wiary, lecz traktuje i teoretyzuje między innymi o wierze. Także zanim napiszesz coś głupiego w internetach, najpierw się nieco doedukuj.
I nie, filozofia nie jest nauką.
Zgłoś
manson__ 2017-02-05, 22:26
elfis zawitał na rejon, hehe.
Zgłoś
hennesi 2017-02-05, 22:38 1
slo1q napisał/a:

Filozofia nie zawiera elementów wiary, lecz traktuje i teoretyzuje między innymi o wierze. Także zanim napiszesz coś głupiego w internetach, najpierw się nieco doedukuj.
I nie, filozofia nie jest nauką.

filozofia wq. sjp.pwn.pl
1. «nauka zajmująca się rozważaniami na temat istoty bytu, źródeł poznania itp.; też: określony system filozoficzny stworzony przez jakiegoś filozofa lub szkołę filozoficzną»

Skoro traktuje i teoretyzuje m.in. o wierze to znaczy, że zawiera jej elementy.

Także zanim napiszesz coś głupiego w internetach, najpierw się nieco doedukuj.
Zgłoś
Nefario 2017-02-05, 23:18 5
Znowu kurwa gimbo ateusze i jaśnie oświeceni będą się pałować w komentarzach. Nie będę owijać w bawełnę, moja wiara jest słaba i mam sporo wątpliwości ale wolałbym żeby była silna bo na podstawie moich obserwacji i zapoznania się z opinią wielu filozofów i myślicieli stwierdzam, że życie bez istnienia jakiegoś absolutu dla mnie nie ma kompletnie sensu. I może tak być, że nasza egzystencja to tylko krótki żywot między nicością a nicością ale jeśli tak jest to istniejący świat jest mega gównem bez jakiegokolwiek sensu. To moja prywatna opinia.

Co do wojny nauka vs wiara. Biorąc pod uwagę cywilizacyjne doświadczenia mam wrażenie, że istotą sukcesu społeczeństwa jest równowaga między wiarą i nauką. Odrzucenie jakichkolwiek kręgosłupów moralnych związanych z wiarą kończy się tak jak w Szwecji natomiast podporządkowywanie wszystko pod wiarę kończy się tak jak na terenie państwa islamskiego. Wiara nie neguje nauki ani nauka nie neguje wiary i można by było tym debatować ale wszyscy tu zebrani są za ciency w gaciach żeby kurwa się wypowiadać więc nie marnujcie cennego czasu na te pseudo wypociny i oceńcie temat z perspektywy historii i z perspektywy tego co się dzieje wokoło was i zamiast pierdolić kocopoły poczytajcie w sieci co sądzą o tym mocniejsi w mysleniu po obu stronach barykady. Państwa, które opierają się o patriotyzm/religię/narodowe wartości - są obecnie wolne od tego gówna, które toczy obecny świat a te, które głaszczą po głowie wszystkich i na wszystko pozwalają bo są pro elo elo lgbt własnie umierają. Tyle.
Zgłoś
Radbug 2017-02-06, 1:15
Heh, ciemnogród, ciemnogrodem ale to nie chrześcijanie wierzą, że po pierdolnieciu pioruna w węgiel, ten węgiel nagle ożył, a mimo, że w fizyce nic nie dzieje się bez przyczyny to nagle ogromna liczba materii, która nawet nie wiadomo skąd się wzięła, postanowiła sobie samoistnie wybuchnąć...

Pozdrawiam jakże oświeconych ateuszy.
Zgłoś
szczupak123 2017-02-06, 2:01
prawda jest taka że to ja tam jechałem z moim kierowcą, ja stałem na pace mojego pikapa a gdy pokazałem ludowi ze wsi mojego kutasa to zaczęli klękać
Zgłoś
Gethryth 2017-02-06, 4:28 4
Jak mnie wkurwiają ci a'la wierzący w boga, nawet uklęknąć nie potrafią tylko jakieś słowiańskie przykuce odpierdalają co by sobie nowych spodni nie upierdolić. Co niedziela w kościele a od poniedziałku już napierdalają na sąsiada, kłamią i kradną.. nie wszyscy rzecz jasna, ale jak już tacy wierzący to niech się chociaż postarają i jebną się na te kolana co by wiarygodniej wyglądać. A czarnym darmozjadom i tym pingwinom co się świecami brandzlują po mszy wielkie chuje w dupska.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem