📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:26

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
janmod napisał/a:
Tak to jest jak ktos znalazl prawo jazdy w McDonald's Happy Meal
Celowe zabójstwo W polszy dostał by max 5 lat wyjdzie po 3 ...
Gostek się odchylił do tyłu zamiast uskoczyć w bok
Po jego gestach to chyba naj🤬y
Po jego gestach to chyba naj🤬y
No koniec wyłączył silnik, zgasił światła, kulturka. Dba o środowisko bo wiadomo, że:

U nas to najlepsza metoda zabójstwa. Jak zabijesz kogoś czymkolwiek to dostajesz kilkanaście/dziesiąt lat, ale jak tylko użyjesz do tego samochodu dostajesz kilka albo wcale
Duczki1234 napisał/a:
Celowe zabójstwo W polszy dostał by max 5 lat wyjdzie po 3 ...
Jakby nierób był w pracy zamiast siedzieć na dupie przy sklepie to nic by mu się nie stało.
Żartuje, w robocie niespełniającej żadnych norm BHP i tak wpadłby do maszyny
Żartuje, w robocie niespełniającej żadnych norm BHP i tak wpadłby do maszyny

bercisko napisał/a:
No koniec wyłączył silnik, zgasił światła, kulturka. Dba o środowisko bo wiadomo, że:
Ależ ta parszywa morda jest wk🤬iająca, no ale w końcu to Sadol
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie