📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
kurwa admin zrob cos z wazonami co zostawiaja tu takie pedalskie gowna
nigdy nie lubilem takiego darcia ryja do mikrofonu, a szczegolnie przez dlugowlosych blondynow siadajacych wujkowi na kolana. oczywiscie nie wujkowislepemu
W NYC jest już pełno idiotów, do tego dochodzą walnięci turyści i od kilku lat dołączyli patovlogerzy, którzy właśnie tak sie zachowują. Próbują zrobić jakieś śmieszki, wkręcić kogoś itd itp. Gość z mojej pracy kiedyś "przez przypadek" oblał takiego typua kawą(machał łapskami to i w kawę trafił). Taki śmieszek nic nie zrobiłby bo ten gość z mojej pracy jest czarnoskóry ma 1,96 wzrostu i 125kg
Up: wzrost, waga, zapomniałeś podać długość pały a przecież mierzyleś
Gamera napisał/a:
W NYC jest już pełno idiotów, do tego dochodzą walnięci turyści i od kilku lat dołączyli patovlogerzy, którzy właśnie tak sie zachowują. Próbują zrobić jakieś śmieszki, wkręcić kogoś itd itp. Gość z mojej pracy kiedyś "przez przypadek" oblał takiego typua kawą(machał łapskami to i w kawę trafił). Taki śmieszek nic nie zrobiłby bo ten gość z mojej pracy jest czarnoskóry ma 1,96 wzrostu i 125kg
Zaraz wszyscy tu zarzucą ci kłamstwo - czarnoskóry gość z PRACY?
Kurwa żenada w chuj, ususzcie to czym prędzej.
Sonal napisał/a:
3 sekund tego gówna wywołało u mnie większe zażenowanie niż puszczenie bąka przy 69.
Pytanie, kto puścił tego bąka.
Ty, czy kolega.
Murzyński chuj w dupę każdemu, kto dał temu piwo. Pierdole, też zacznę wrzucać odpady z kwejka
Ja pierdole, co to robi na glownej?
twentyfree jak dla mnie każdy kto nazywa kogoś dzbanem czy wazonem powinien dostawać insta bana na internet i 30 lat w pudle z pedofilami.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów