przychodzą do głowy głupie pomysły
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie rozumiem zdziwienia. Jak skacze w ogień to pali, jak skacze do wody to moknie, jak rucha kurwe bez gumy to złapie syfa, naturalna kolej rzeczy! To naprawdę durny naród.
mogli go zostawić to by se torbe spalil i może nie mógł mieć dzieci
Metra nie umiał skoczyć i to jeszcze odbity na trampolinie ? Cale szczęście że mu te jaja spaliło...
widze że jakby coś poszło nie tak to od razu tam wózek inwalidzki stoi ;p
hemoroidy sobie ugotował
Rafal1757 napisał/a:
widze że jakby coś poszło nie tak to od razu tam wózek inwalidzki stoi ;p
Wydaje mi się, że z psychiatryka tego gościa na nim przytachali
Hamerykanin to i nawet ogień ugasi dopiero pustym wiadrem
Nic nowego można było to zobaczyć w dziesiątkach komplikacji faili :/
P.S Oczywiście nie mówię, że "było" ;D
P.S Oczywiście nie mówię, że "było" ;D
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
nie rozumiem po chuja dawac slow motion do tego ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów