Hue hue hue
Hue hue hue
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam nadzieję, że Poligon6 siedzi sobie z piwkiem i czyta te komentarze do obiadu przy długim weekendzie. Idźcie wylizać jajca swoim pchlarzom, bo w sumie jak on się wyliże a potem będziecie się całowali, to wyjdzie na to samo. A tak to szybciej, jedna czynność pośrednia mniej, oszczędzicie tlenu reszcie planety i spędzicie czas na pielęgnacji swoich zwierzaczków.
Na filmie kolo rzuca gównem w dom, a w komentarzach jakiś zlot obrońców praw psów. Ale jak w indiach święte krowy łażą i srają gdzie popadnie, to "zacofanie, zezwierzęcenie, bród, smród, śmietnik". I kult gówna (a hindusi chociaż nie wpuszczają tego bydła do domów, łóżek, na fotele, kanapy... Mimo, że to chyba najbrudniejsza nacja na naszym globie). Ale w zasadzie pieski też są święte, ich karać nie wolno, jak pogryzie dziecko to wina właściciela, i pies może srać gdzie popadnie. A człowiek (właściciel) ma po nim sprzątać.
Przyznam się, że cieszę się z takich komentarzy jak powyżej Zoofilom dupska pękają, a osoby czujący humor Sadola mają pociechę
Srajcie żarem więcej, pocisnę sobie z was bekę wieczorkiem
U Nas wszystkie bloki w całym kraju były by ujebane gownem. Wszyscy srają psami na trawnikach.
Jedno gówno na trawniku u mnie równa się jedna kielba z końcówkami od szpilek bez, łbów bo jak dawałem, z, tymi łebkami to pies potrafił to wypluć bo za długa
Dopóki będą srac to będzie kiełbaska z niespodzinką
Oczywiście takiś sam głupi jak ten jolop co tym psem nasral na tym trawniku. Wyjeb dziadkowi co tego psa tam wysral I po nim nie sprzątną a nie psu który ma więcej inteligencji niż potomkowie powojennej robotniczej klasy społecznej. A nadmienię że pomioty tej klasy to 95% obecnego społeczeństwa w pl. Jak z Chama i prostaka ma wyrosnąć w 2 czy 3 pokoleniu ktoś inteligentny, kulturalny i wychowany? Ta kultura została wybita w Katyniu i potem doprawiona w 68'
Ale wysryw zoofilów
Mam nadzieję, że Poligon6 siedzi sobie z piwkiem i czyta te komentarze do obiadu przy długim weekendzie. Idźcie wylizać jajca swoim pchlarzom, bo w sumie jak on się wyliże a potem będziecie się całowali, to wyjdzie na to samo. A tak to szybciej, jedna czynność pośrednia mniej, oszczędzicie tlenu reszcie planety i spędzicie czas na pielęgnacji swoich zwierzaczków.
Na filmie kolo rzuca gównem w dom, a w komentarzach jakiś zlot obrońców praw psów. Ale jak w indiach święte krowy łażą i srają gdzie popadnie, to "zacofanie, zezwierzęcenie, bród, smród, śmietnik". I kult gówna (a hindusi chociaż nie wpuszczają tego bydła do domów, łóżek, na fotele, kanapy... Mimo, że to chyba najbrudniejsza nacja na naszym globie). Ale w zasadzie pieski też są święte, ich karać nie wolno, jak pogryzie dziecko to wina właściciela, i pies może srać gdzie popadnie. A człowiek (właściciel) ma po nim sprzątać.
Przyznam się, że cieszę się z takich komentarzy jak powyżej Zoofilom dupska pękają, a osoby czujący humor Sadola mają pociechę
Srajcie żarem więcej, pocisnę sobie z was bekę wieczorkiem
Tomeczek wstawaj, majteczki zasrałeś.
Co wam debile psy zawiniły? Przecież to wina właściciela, że wyprowadza go w tym, a nie innym miejscu. Nie ogarniam jakim trzeba być psycholem, żeby karać psa za głupotę właściciela. Zjeby.
To co mam właścicielowi dac kielbase na ulicy.?
Jak pies to zeżre to mam problem z głowy
Ty zjebie naprawdę jesteś popierdolony
Nim jeszcze raz coś takiego napiszesz, to dobrze się zastanów, bo na to jest paragraf.
na kant chuja mu możesz skoczyć z tym paragrafem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów