📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak byłem nastolatkiem, trzymałem za nogi króliki, które ojciec patroszył.
Flaki, gówna (na ciepło!) i nic.
Jak byłem studentem ratowałem rzygające koleżanki.
Nie raz im sam palce wkładałem w gardło żeby sie wyrzygały.
Nie ruszało.
Bylem starszy, moim gówniakom pieluchy zmianiałem i dupska myłem.
I nic.
Dziś mnie obrzydza podłogowy rzyg sierściowy kota, którego kocham.
No ludzie sie zmieniają!
Ale jakby co, dalej mogę patroszyć.
Taki mamy klimat.
Swoją ścieżką, ta baba przesadza...
Flaki, gówna (na ciepło!) i nic.
Jak byłem studentem ratowałem rzygające koleżanki.
Nie raz im sam palce wkładałem w gardło żeby sie wyrzygały.
Nie ruszało.
Bylem starszy, moim gówniakom pieluchy zmianiałem i dupska myłem.
I nic.
No ludzie sie zmieniają!
Ale jakby co, dalej mogę patroszyć.
Taki mamy klimat.
Swoją ścieżką, ta baba przesadza...
Presty napisał/a:
.
To może nie ruchaj go zaraz po jedzeniu...
co ta kurwa biala odstawia za kogo sie ma szmacisko jebane
Kto normalny nosi w domu takie buty...?!
Ewidentnie sprząta szczocha po jakimś obsranym pchlarzu.
Po prostu ktoś nie aktualizował jej od dawna oprogramowania. Pamietajcie tez by uzywać legalnego oprogramowania, żaden liść czy piacha w twarz, nic co zostawia slady na software.
1. Najprostsza metoda to z piąchy w brzuch, ale z rozwagą by nie uszkodzić hardware.
2. Napierdalanie w piety, zero sladów, ale troche problematyczny dostep.
3. Jezeli zmywarka potrzebuje tylko aktualizacji sterowników to z otwartej dłoni w tył głowy.
W przypadku jak zmywarka złapie wirusa typu "feminizm" potrzebny jest juz specjalistyczny sprzęt, zwiniety zamoczony recznik, poduszka do podduszania itp.
1. Najprostsza metoda to z piąchy w brzuch, ale z rozwagą by nie uszkodzić hardware.
2. Napierdalanie w piety, zero sladów, ale troche problematyczny dostep.
3. Jezeli zmywarka potrzebuje tylko aktualizacji sterowników to z otwartej dłoni w tył głowy.
W przypadku jak zmywarka złapie wirusa typu "feminizm" potrzebny jest juz specjalistyczny sprzęt, zwiniety zamoczony recznik, poduszka do podduszania itp.
Kiedyś na etapie szkoły średniej ktoś rozlał w klasie parędziesiąt mililitrów kwasu masłowego, zapach jak rzygi, sraczka i pot czarnucha w jednym wdychany przez inhalator prosto w nos. Ta sala była przez pół roku nieużywana tylko wietrzona i myta , a i tak dalej waliło. Sprawcy nieznani
Zaraz sobie dołoży sprzątania. Musi się przełamać.
Zdiagnozowalem tutaj syndrom cygana.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów