📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Amba Fatima ..
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
LOL! Na początku filmiku stwierdziłem - co za głąb, przecież ta rączka go nie utrzyma. Bam:)
@up dlatego Ty żyjesz
Najprostsze potwierdzenie selekcji naturalnej i jej zbawiennego wpływu na społeczeństwo
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Najprostsze potwierdzenie selekcji naturalnej i jej zbawiennego wpływu na społeczeństwo
asg2few
Rączka mogła zostać, słupek na drodze jego pustego łba byłby ciekawszym zakończeniem.
Coś pięknego.
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Fajne, ale czuć niedosyt, w końcu mógł ku mojej/naszej uciesze przyjebać w jakiś słup.
Kutwa, a dodawałem na harda babeczkę która też się tak woziła. Zabrakło słupa.
kiedy nastąpi ciąg dalszy nagrania,
idę na harda
idę na harda
Sadistic - księga rzeczy, których nie należy robić.
Będę to kazał dzieciom oglądać.
Będę to kazał dzieciom oglądać.
I juz pozew do producenta auta się pisze, że nie napisał w instrukcji, ze nie wolno się na nim wieszać.
W sumie i tak siedzą w piwnicy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów