albo kiedy admin blokuje ulubione strony, czyli kompilacja wkurwów i agresji biurowych z udziałem absolutnych klasyków jak również kilku nowości
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To film o wpływie stresu na pracę. Uprzedzam - cycatej pani nie ma w filmie.
Kiedyś jak tak wszystkim odpierdoli za te głodowe pensje i wykorzystywanie do granic możliwości to dopiero będzie materiał na Sadola
O_Co_Ci_Chodzi napisał/a:
To film o wpływie stresu na pracę. Uprzedzam - cycatej pani nie ma w filmie.
macio106 napisał/a:
Nie warto oglądać, nie ma tej blondyny.
a nie zauważyliście, że cycata blondyna to rysunek?
@up a co to za różnica? Jak i tak zostaje wirtualna?
chuj w dupe za takie naciaganie na oglądanie myslalem ze bedzie blondyna ale nie było to raz.
Dwa jak chcesz korzystać z wszystkich stron to vpn i ogień albo ewentualne tunelowanie
Dwa jak chcesz korzystać z wszystkich stron to vpn i ogień albo ewentualne tunelowanie
nie oglądałem i nie obejrzę bo zakładam z góry, że nie ma laski z miniatury. chuj w dupę, nie nabijam cwelom kłamcom wyświetleń
Pięknie popatrzeć jak innym wali w dekiel. Sam pracuje przy komputerze i też nie raz mam ochotę rozwalić go o ścianę bądź wyrzucić przez okno.
heheszki iksDE
BTW
Jak ktoś chce się dorwać do zdjątka zapraszającego do oglądania to niech zastosuje ctrl+u, następnie wyszuka frazę "og:image" i wejdzie w link obok.
...
Nie ma za co
BTW
Jak ktoś chce się dorwać do zdjątka zapraszającego do oglądania to niech zastosuje ctrl+u, następnie wyszuka frazę "og:image" i wejdzie w link obok.
...
Nie ma za co
Wczoraj nie było u mnie w firmie prądu.
Spotkaliśmy się. Porozmawialiśmy. Poznaliśmy się.
Spotkaliśmy się. Porozmawialiśmy. Poznaliśmy się.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów