ale i tak trzeba się przyczepić do polski bo łamana jest konstytucja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nawet jakiś bokser się pofatygował na ten protest
Yippee-ki-yay, Motherfucker 0:06
U nas już dawno ludzie powinni wyjść na ulicę i pokazać politykom iż nie oni są tu najważniejsi.
W Polsce łamana jest Konstytucja, we Francji prawa policjantów. Chcieliby sobie demonstrantów ponapierdalać, a tu jakiś nabuzowany ich napierdala.
walka na ring: atkujący jest, drugi garde trzyma dzielnie, pięknawalkar
BlyatMen napisał/a:
ale i tak trzeba się przyczepić do polski bo łamana jest konstytucja
sadistic.pl/za-20-lat-przypomnisz-sobie-dziwny-obrazek-z-sadistica-vt4... wszystko na temat, zwłaszcza mój komentarz...
Chuj mnie frace obchodzą, tam mogą sobie nawet policjanci z czarnymi robić loda pod wieżą, żyję w Polsce, tu pracuję, kupuję, płace podatki itd. i interesuje mnie co tu się dziej, a tego kutasa cwaniaka z jakiegoś chrabąszcza 20 poczęstować i poprawić bąkiem
Gdyby francuski rzad oprócz planów podwyżek łamał jeszcze konstytucje to w ruch poszłyby tam nie piesci ale gilotyny - u nas z kolei liczne głąby sie cieszą ze jakieś poltyczne zjeby notorycznie łamią dla własnej korzysci społeczne umowy rozdając przy okazji dzieciom przymierających głodem bankierów/politykierów po 5 stówek miesiecznie ze wspólnej kasy (nadzorowanej przez aferałów kręcących wałki na dziesiątki baniek w enbepach i innych kaenefach) a za rok zafundują nam 70% podwyżke cen energii - w tym roku odlożoną (i okupioną 9 miliardami dotacji - wzietymi z kasy która miała być przeznaczona na rozwój kraju) tylko dlatego zeby nie przejebać wyborów - bo przecież 'ciemny lud/tępe polaczki' sie nie skapują jak sie ich koncertowo robi w jądro...
No i dlatego żeby obalić ten establishment sięgający jeszcze XIX wieku, trzeba obciąć o 50% finansowanie administracji publicznej, z dnia na dzień zwalniając kilkaset tysięcy bezproduktywnych biurokratów.
Niech się tam awanturują,dziękuję że mamy Pis i Po bo te partie wiedzą jak się rządzi i dlatego jest nam bardzo dobrze
Przypomina to scenariusz Half-Life 2
przynajmniej mają tam jeszcze jaja, u nas przecietny Polat po całym dniu pracy nie jest w stanie zatankować samochodu do pełna a siedzi cicho ahha a tam za 3 godziny pracy masz pełny zbiornik (no niektózy zatankują jeśli mają Seicento na lpg z butlą 30litrów )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów