📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
On jej nie uderzył za psa tylko że nie ma jej w kuchni przy garach!
Na sadistic'u cała prawda !!!
najgorsze frajerzyny tak postępują, powinien być cwelony do utraty przytomności za takie coś
Chyba ty. Miejsce psa jest w obejściu na łańcuchu, albo na talerzu w zależności od kontynentu. A nie jakieś łażenie po mieście z bydłem i nierogacizną niczym z członkiem rodziny i obsrywanie wszystkiego dookoła. Chore, pojebane, czasy. I jeszcze pełno zjebów którzy tego bronią. Dostała w pysk bo ma rodzić dzieci, albo siedzieć w kuchni lub fabryce, a nie osrywać miasto z jakimś kundlem.
Po prosty chiński konserwatysta. Nie przywykł do widoku porcji rosołowej na smyczy.
-Ernest Hemingway
Chyba ty. Miejsce psa jest w obejściu na łańcuchu, albo na talerzu w zależności od kontynentu. A nie jakieś łażenie po mieście z bydłem i nierogacizną niczym z członkiem rodziny i obsrywanie wszystkiego dookoła. Chore, pojebane, czasy. I jeszcze pełno zjebów którzy tego bronią. Dostała w pysk bo ma rodzić dzieci, albo siedzieć w kuchni lub fabryce, a nie osrywać miasto z jakimś kundlem.
Te wzorce to wyniesione z domu? Czy z domu dziecka?
Miałeś przejebane dzieciństwo, nie zazdroszczę.
@up
przecież to janlew, daj mu spokój. Jego matka była Żydówką a ojciec służył w SS.
przecież to janlew, daj mu spokój. Jego matka była Żydówką a ojciec służył w SS.
janlew zmuszany przez żonę do zmywania garów i tu wylewa swoje fantazje
htp napisał/a:
Te wzorce to wyniesione z domu? Czy z domu dziecka?
Miałeś przejebane dzieciństwo, nie zazdroszczę.
Właśnie zajebiste, i nie przeszkadza mi to w gardzeniu zoofilami. Normalny dorosły człowiek kocha żonę i własne dzieci. Ja rozumiem jak dzieciak "kocha pieska" czy "kocha lalkę". Ale jak robi to dorosły, to w moich oczach jest pojebem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów