Mało sadystyczne?
Wysmażone idealnie, ślinka leci ...
przeciez mozna wyrazic swoja opinie na temat materiału - mozna napisac, ze chujowy, ze nie nadaje sie na sadola itd, ale jesli nie potrafisz nic napisac tylko potrafisz wyzywac ludzi od debili, od pajacow, zyczysz im smierci czy chuj wie co to jest inna sytuacja. Wrzucasz material, moze byc zajebisty, moze byc chujowy itd. ale to nie powod by ktos wysywal Cie od skurwysynow.
Nie musisz pyskowac, mozesz jesli chcesz. Jak bys zapyskował? Zycze Ci by siostra dajac Ci buziaka na dobranoc sprzedała Ci opryszczke to powod do pyskowania? Placzu?
Uwazam, ze material jest w kurwe sadystczny :
koles pogrillowal jakies mieso, zawinal w sreberko, spadlo i mozne to podniesc. Bylo zawiniete wiec ani sie nie ujebalo, ani to nie byla porcelana wiec co to za materiał?? :/
Pewnie masz rację, ale boję się Ci zapyskować, bo poskarżysz się moderacji, że Cię uraziłem.
Konfidencie w dj.
Pewnie masz rację, ale boję się Ci zapyskować, bo poskarżysz się moderacji, że Cię uraziłem.
Konfidencie w dj.
Aaaaaaa nudzi mi sie trochę, więc pojedziemy po kapusiu-hipokrycie- a co mi tam
... i tak dalej, i tak dalej....
Opanuj się albo z kapowaniem albo z językiem, bo wychodzisz na pizdusia trochę....
A co, tylko innym można wstawiać chujowiznę?
Ocena materiału była wczoraj wprost nieproporcjonalna do ilości łiskacza.
Wczoraj mi się podobał, dzisiaj sam bym się opierdolił za tę wrzutę.
I mam kaca ...