Mało sadystyczne?
Wysmażone idealnie, ślinka leci ...
jesli uwazasz, ze tan material nadaje sie na sadola, ja uwazam, ze powinienes dostac dostac opryszczki na benisie od swojej siostry.
Pewnie masz rację, ale boję się Ci zapyskować, bo poskarżysz się moderacji, że Cię uraziłem.
Konfidencie w dj.
Pewnie masz rację, ale boję się Ci zapyskować, bo poskarżysz się moderacji, że Cię uraziłem.
Konfidencie w dj.
Jeśli nie potrafisz kogoś obrazić inteligentnie to może lepiej nie obrażaj się że ten ktoś za wulgaryzmy się obraził.
Nazwa strony nie uprawnia do bycia bucem.
Nazwa strony nie uprawnia do bycia bucem.
Konfidencie w dj.
przeciez mozna wyrazic swoja opinie na temat materiału - mozna napisac, ze chujowy, ze nie nadaje sie na sadola itd, ale jesli nie potrafisz nic napisac tylko potrafisz wyzywac ludzi od debili, od pajacow, zyczysz im smierci czy chuj wie co to jest inna sytuacja. Wrzucasz material, moze byc zajebisty, moze byc chujowy itd. ale to nie powod by ktos wysywal Cie od skurwysynow.
Nie musisz pyskowac, mozesz jesli chcesz. Jak bys zapyskował? Zycze Ci by siostra dajac Ci buziaka na dobranoc sprzedała Ci opryszczke to powod do pyskowania? Placzu?
Uwazam, ze material jest w kurwe sadystczny :
koles pogrillowal jakies mieso, zawinal w sreberko, spadlo i mozne to podniesc. Bylo zawiniete wiec ani sie nie ujebalo, ani to nie byla porcelana wiec co to za materiał?? :/
ale jesli nie potrafisz nic napisac tylko potrafisz wyzywac ludzi od debili, od pajacow, zyczysz im smierci czy chuj wie co to jest inna sytuacja...
....ale jak slysze tych pierdolonych debili...
... zjeby pierdolone
... Glupia pizda ...
... wykastruj sie tępy chuju, serio....
.... kurwa smaż sie w piekle kutasie ...
.... kazdy kto dobrowolnie idzie na testy covidowe to ciota i chuj ......
Wole TAKIEGO ukrainca w Polce niz 10 polaczkow zjebow ...
Kurwa co za idiota...
...kurwy na rowerach ...
czy to spiewa ta kurwa, której mozna napluć w ryj ?
Wiesniaki pierdolone ...
przeciez mozna wyrazic swoja opinie na temat materiału - mozna napisac, ze chujowy, ze nie nadaje sie na sadola itd, ale jesli nie potrafisz nic napisac tylko potrafisz wyzywac ludzi od debili, od pajacow, zyczysz im smierci czy chuj wie co to jest inna sytuacja. Wrzucasz material, moze byc zajebisty, moze byc chujowy itd. ale to nie powod by ktos wysywal Cie od skurwysynow.
Nie musisz pyskowac, mozesz jesli chcesz. Jak bys zapyskował? Zycze Ci by siostra dajac Ci buziaka na dobranoc sprzedała Ci opryszczke to powod do pyskowania? Placzu?
Uwazam, ze material jest w kurwe sadystczny :
koles pogrillowal jakies mieso, zawinal w sreberko, spadlo i mozne to podniesc. Bylo zawiniete wiec ani sie nie ujebalo, ani to nie byla porcelana wiec co to za materiał?? :/