18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49

Archiwalny i mocno skrócony materiał VHS sprzed 20 lat.
Tylko na Sadistic.Pl od Hala9000/2
Niech sobie gimbusiarnia popatrzy co ich ominęło po uzawodowieniu wojska.
Zgłoś
Roozek 2013-06-06, 19:10
@up
Widać, że pierdolisz głupoty.
Nie znam kuurwa ani jednej osoby, która wspomina zajebiście wojsko a znam ich kurwa wielu. Ludzie uciekali od tego jak mogli bo znęcanie się nad podopiecznymi było na porządku dziennym. Wszyscy pierdolą tutaj jakby to zajebiście było jakby do woja brali.

Posłuchajcie może swoich ojców, wujków itp.
Gimbaza KURWA!!!!

A najbardziej to dojebałeś "jakie fajne przeżycie postrzelać z kałacha."

Japierdoleee klekają narody.....
Zgłoś
_arci 2013-06-06, 19:14
Jakie fajne przeżycie i nauka na całe życie po strzelaniu z kałacha?
Ja rozumiem w razie czego napierdalanie do ciapatych, ale kurwa...
Pranie mózgu, strata czasu. A Ci co mówią, że się potem pamięta dobrze taki czas - tak działa mózg ludzki, odrzuca złe, a pamięta jak najlepsze. Ba nawet koloryzuje więc mi nie pierdolić. Nie każdy dzisiaj jest pizdą, a metro pedzio facetów gdyby nie internety i huje muje to by też nie było - patrz. Polskie wsie. Im bardziej zabite i zacofane tym mniej takich orangutanów... ciekawe czemu? Do woja ich biorą czy ki huj?
Zgłoś
sjaw 2013-06-06, 19:39
Szkoda że nie ma tej fajnej części co się działo z młodzieżą na kompani po 15.
Zgłoś
V................n 2013-06-06, 19:54
Szkoda że nie wtopiłeś jeszcze loga gdzieś np w prawym górnym rogu, bo początek utną i przywłaszczą sobie całe video, a szkoda by było by jakiś wieśniak żerował na Twojej pracy
Zgłoś
RaSzo 2013-06-06, 19:58
A gdzie zakładanie OP1 z kremem w ręku?
Zgłoś
damua 2013-06-06, 20:00
Marllix napisał/a:

....... same pizdy

To,że tak nisko się cenisz to twoja brocha,ale zapamiętaj,nie każdy jest taki jak Ty.

,,Patrzysz na kurwę,myślisz to kurwa,a sam jesteś kurwą dla kogoś tam..."

,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych,tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."
Zgłoś
lewanmich1 2013-06-06, 20:04
Całkiem sympatyczny filmik. Tyle tylko, że niewiele ma wspólnego z rzeczywistością. Mój pierwszy dzień w wojsku (służba w latach 1976 - 1978) to był prawdziwy koszmar. Chyba najbardziej przerąbany dzień w moim życiu. Trochę lat minęło i teraz wspominam te czasy z ogromnym sentymentem. Jak większość chłopaków po wojsku.

Michał L.
Zgłoś
krecik 2013-06-06, 20:25
tak jak ktoś wyżej napisał kiedyś to wojsko robiło z chłopców mężczyzn a teraz same pizdy, co drugi koleś w rurkach lata wielkie hipstery pewnie muchy nie umieją zabić
Zgłoś
dae07 2013-06-06, 20:32 1
zaluje ze ominelo mnie wojsko...

cz1.

cz2.
Zgłoś
s................n 2013-06-06, 20:39 3
KURWA kolejny temat po którym jest mi smutno :/ staram się o przyjęcie do wojska od 2 lat... żeby mieć jakiekolwiek szansę musiałem iść na ratownika medycznego (dla dodatkowych punktów rekrutacji) na szczęście, medyczne rzeczy zawsze mnie ciągnęły więc jest spoko Ale kurwa.... ostatnio WKU Kraków 1 miejsce na 10-15 chętnych... tak wygląda nasze wojsko.... ale co się dziwić, skoro u władzy są ludzie jak palikot z postulatami "zlikwidować armię zalegalizować marychę"
Zgłoś
p................2 2013-06-06, 20:49
czy możesz wstawić gdzieś całość filmu ? będę wdzięczny !
Zgłoś
SalvaCzoko 2013-06-06, 21:13 1
O to co mi mój ojciec powiedział: "Wiesz jak wyglądała szafa grająca w wojsku?" - "Nie" - "Dowódca wybierał utwór, ty wsadzałeś łeb do szafy i krzyczałeś tekst piosenki" xD.
"Kiedy wojsko było służbą...." O chuj z tym chodzi? Dawniej też dostawało się żołd, teraz po prostu jest selekcja, nie biorą każdego objszczymura, który tylko nadaje się do biegania po papier do dupy.
Zgłoś
ZmianaNicka 2013-06-06, 21:37
heh zajebiste to czasy musialy byc, ja ide do wojska z wlasnej woli, a sadze ze powinni przywrocic obowiazkowa sluzbe zeby nauczyc czegos gimbaze
Zgłoś
Marbax 2013-06-06, 22:17
Ja wylądowałem tam w 94'. Na filmie sielanka Po latach miło się wspomina, ale tak naprawdę stracony czas. Poza unitarką, gdzie było naprawdę jakieś szkolenie. Nie miałbym nic przeciwko żeby mój syn przeszedł takie szkolenie. Ale miesiąc góra 3 wystarczy. Nauczyli by trochę dyscypliny, musztry, nauczyli obchodzić się z bronią. Przeczołgali trochę w op1 i w maskach i niech by chłopaki wracali do domu po kilku tygodniach. A wyglądało to tak że po 6 tygodniach szkolenia dostawał się taki młody w tryby fali i najpierw gówniarzeria znęcała się nad nim, a potem większość z nich nad kolejnymi.
Zgłoś
Morbus Arthur 2013-06-06, 23:36
11:30 tak wygląda amba fatima , pałatka była i ni ma
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów