📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nie zdziwiłoby mnie to jesli to była celowa zagrywka
Zmywarka nie zmywarka, poradziła sobie. Inna by tylko zatrzepotała łapkami i darła mordę, a chłopu płuca wylazłyby przez dupę.
Francuz nic dziwnego że sie poddał
Jaki w tym jest cel oprócz samobójstwa?
Gość wziął o wiele więcej niż powinien. Normalnie niewielka pomoc wystarczy żeby odłożyć sztangę na stojak
Pewnie cipy nie umyła i mu się słabo zrobiło
@up HAHAHAHAHhahhahaAHAHAHaHAHahaHAHAhaahhaaAaaAHH!!!!!1111 O kurwa normalnie jebłem! Takie śmieszne!
Gość specjalnie to zrobił. Największe byki tyle podnoszą, a on na takiego nie wygląda
Przez chwilę czuł się jak na kutrze, tak jebało
Zwykły leszcz, który wziął co najmniej 3 razy więcej niż był w stanie podnieść. Taka asekuracja jest tylko w przypadku gdy podnosisz jakiś ciężar 10 razy i chcesz dołożyć po 5kg z każdej strony. Jeżeli osoba, która stoi z tyłu nie ma 2,5m wysokości albo nie ćwiczy bicepsów 100kg sztangą to nie weźmie na siebie 100% obciążenia. Brawo dla dziewczyny, bo jakby nie patrzeć pomogła debilowi.
Juzwa napisał/a:
Zmywarka nie zmywarka, poradziła sobie. Inna by tylko zatrzepotała łapkami i darła mordę, a chłopu płuca wylazłyby przez dupę.
Poradziła sobie, bo dostała instrukcje od chłopa co ma robić. Inaczej już by chłopa nie było.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów