18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Lashlo 2010-06-22, 14:26 35
Didgeridoo jest zajebiste.
Jeszcze troche murzynowi do Smeykala brakuje

Zgłoś
murdoc 2010-06-22, 15:48 1
@up

drum'n'bass się chowa
Zgłoś
fallout444 2010-06-22, 16:16 2
Wkurwia mnie już ta cała moda na jeżdżenie po wuwuzelach i tych całych mistrzostwach.

Jestem wredny i się czepiam ale uwierzcie mi - to tylko dla waszego dobra.
Zgłoś
R................x 2010-06-22, 16:43 3
fallout444 napisał/a:

Wkurwia mnie już ta cała moda na jeżdżenie po wuwuzelach i tych całych mistrzostwach.

Oglądałeś jakiś mecz?
Zgłoś
gumol 2010-06-22, 18:38 2
pewnie nie bo go wuwuzele wkurwiały

Ludzie! Wrzućcie na luz!
Zgłoś
fallout444 2010-06-22, 20:11 4
Rhox napisał/a:

Oglądałeś jakiś mecz?

Bóg raczył sobie zażartować podczas tworzenia mojej osoby czego jednym ze skutków jest kompletna obojętność i znudzenie wszelkiego rodzaju sportami a w szczególności piłką nożną, tak że nie oglądałem.

Jestem wredny i się czepiam ale uwierzcie mi - to tylko dla waszego dobra.
Zgłoś
R................x 2010-06-22, 20:24 10
fallout444 napisał/a:

Bóg raczył sobie zażartować podczas tworzenia mojej osoby czego jednym ze skutków jest kompletna obojętność i znudzenie wszelkiego rodzaju sportami a w szczególności piłką nożną, tak że nie oglądałem.

Nie znam Cię więc jeśli jest to ironia to spoko ale jeżeli nie to spróbuj obejrzeć na jedynce 10 minut i się nie wkurwić.

A odnośnie tematu:

Zgłoś
~Faper Noster 2010-06-22, 22:12 1
Czarni wszystko mają większe

21 = 3 * 7
Zgłoś
amrashs 2010-06-22, 23:28 3

Wuwuzela ma 35m długości i znajduje się w Kapsztadzie
Zgłoś
m................l 2010-06-23, 17:34 1
fallout444 napisał/a:

to gratuluje
chuj! faktycznie lepiej siedziec przed kompem i pracowac na garba bo przeciez od sportu sie sam niezrobi ;/
Zgłoś
dwakilo 2010-06-23, 17:45
Jaka kultura takie instrumenty...

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
rrdzony 2010-06-23, 17:57
ale didgeridoo jest z australii...
Zgłoś
Hirons 2010-06-23, 18:21
Jaka lufa!
Zgłoś
tytuł użytkownika 2010-06-23, 18:23
"ubezpieczają", a co to kurwa PZU?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów