📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszystkie te baby mają niewyjściowe mordy co skutkuje brakiem bolcowania w związku z czym nienawidzą facetów.
Historia feminizmu w jednym zdaniu.
Historia feminizmu w jednym zdaniu.
Wszystkie te ataki feministek, żydów, pederastów, czarnych są bezdennie głupie. Nawet jakby jakimś cudem zaczęli zwyciężać z cywilizacją białych, chrześcijan, to zaraz ruszy na nich cywilizacja ciemnawych islamistów. A oni jako że mają do wyżej wymienionych podobny stosunek co hitler, to nie będą z nimi nawet gadać.
janlew napisał/a:
jakimś cudem zaczęli zwyciężać z cywilizacją białych, chrześcijan
Ehmm... chuja wiesz o historii cywilizacji białych a się wymądrzasz
No faktycznie nowe info,że banda od katolickich bigotów do kurwa różnych innych lewackich takich sekt się napędzą.Nam się wydaje że Arabia Saudyjska to fundamentalistyczny kraj,bo taki jest,ale nawet w tym kraju jest 12% jeszcze bardziej skrajnych tępaków religijnych i jakby przyjąć ich punkt widzenia na cały kraj,to powstałaby kolejna grupa 12% o jeszcze bardziej skrajnych poglądach.Pytanie po co??No bo jak jesteś nic nie wartym śmieciem i nic nie znaczysz,to jak możesz wyróżnić się w społeczeństwie?Musisz przebić swoich jebniętych kolegów i pierdolić jeszcze bardziej jebnięte rzeczy,bo jakiś inny debil może zwróci na ciebie uwagę,a wtedy przez chwile może ci się wydawać,że jesteś w centrum uwagi,że twój głos cos znaczy,ktoś cie słucha.Ludzie i tak zapomną,a tacy ludzie i tak będą w większości przezroczyści,to zawsze będzie margines.Normalni ludzie nigdy nie będą przebijać się na skrajności,tylko nie zdiagnozowane chore jednostki psychicznie.
Masz piwo, ale zapamiętaj sobie wyraźnie autorze tego tematu że nie używa się innej nazwy o tym zlewaczałym wysrywie pijanego ćpuna chorego na kiłę z robakami w mózgu jak Feministyczne świnie
Olisadebe napisał/a:
No faktycznie nowe info,że banda ...ciach...ciach... o nie zdiagnozowane chore jednostki psychicznie.
Ale dogłębna psychoanaliza łap piwko.
Zabawne, że Ci przeciwnicy feminizmu wyglądają jakby brali crack.
Zabawne jest też to, że gdyby w ten sposób na ulicę wyszli mężczyźni i krzyczeli, że kobiet trzeba się pozbyć to byłoby wszystko git.
Niezależnie od wszystkiego - jeśli stajesz się agresywny wobec kogoś tylko ze względu na swoje poglądy to jesteś bydłem, nie człowiekiem.
Dotyczy to feminazistek, inceli i innych tego typu jednostek nie dostosowanych do życia w społeczeństwie.
Zabawne jest też to, że gdyby w ten sposób na ulicę wyszli mężczyźni i krzyczeli, że kobiet trzeba się pozbyć to byłoby wszystko git.
Niezależnie od wszystkiego - jeśli stajesz się agresywny wobec kogoś tylko ze względu na swoje poglądy to jesteś bydłem, nie człowiekiem.
Dotyczy to feminazistek, inceli i innych tego typu jednostek nie dostosowanych do życia w społeczeństwie.
Reisedreth napisał/a:
Zabawne, że Ci przeciwnicy feminizmu wyglądają jakby brali crack.
Podaj mi przykład gdzie ruch mężczyzn dąży do unicestwienia kobiet, twierdząc przy tym, że walczy o prawa mężczyzn. Przecież to jest nielogiczne i na takie coś mogły wpaść tylko kobiety.
I przyszły czarnuchy i muslimy i nagle te feministki jakoś zniknęły z ulic...
Grupa chłopów rozpędziłaby te baby w 5 minut... Dobrze po pyskach by dostał i po femipierdolamento... Jakoś nie widziałe, żeby chciały unisexu w sportach walki czy innych zawodach
Ciekawi mnie jaki pomysł na realizacje swoich planów miały takie feminazistki jak Valerie Solanas (swoją drogą ciekawa postać, kiedyś próbowała zastrzelić Andy'ego Warhola bo nie oddał jej scenariusza)?
Jak w praktyce te jamochłony chciały "przejąć władzę nad światem i wyeliminować mężczyzn"?
Nie to że nie wierzę w "girl power", ale prawdopodobnie skończyłoby się to dla nich i reszty kobiet srogim wpierdolem, oraz zmarginalizowaniem ich roli do stanu sprzed feminizmu 1 fali.
Może trochę przesadzam, ale nie bardzo.
Jak w praktyce te jamochłony chciały "przejąć władzę nad światem i wyeliminować mężczyzn"?
Nie to że nie wierzę w "girl power", ale prawdopodobnie skończyłoby się to dla nich i reszty kobiet srogim wpierdolem, oraz zmarginalizowaniem ich roli do stanu sprzed feminizmu 1 fali.
Może trochę przesadzam, ale nie bardzo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów