Dwójka braci nie miala łatwego startu. Jak wielu z nas wychowywała się na ulicy gdzie rządziły grupowe przywództwo, przemyt, szukanie akceptacji wśród "swoich", rozróby itd. Dopiero odkrycie ich talentu do biegania przez jednego z trenerów pokazało im zupełnie inne życie. Chłopaki z Nowej Huty lub inaczej sprinterzy z ulicy, którzy obecnie inspirują i motywują do treningów na jednym z ciekawych kanałów na youtubie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa dla mnie te filmiki to głupota w chuj. Wielka motywacja, jak nie ruszysz dupy to nie ruszysz i żaden jebany kawałek na YT tego nie zmieni. Najlepszą motywacją jest lustro, wyjazd nad morze czy kurwa potrzeba zdjęcia koszulki w dużym towarzystwie. Wstyd krótko mówiąc. I albo zapierdalasz albo zostajesz chudą cipą.
Zgadzam się z kolegą 606
Generalnie żadne filmik Cie nie zmotywuje jeżeli sam się nie zmotywujesz. I tak jak siedziałem na fotelu tak będę siedzieć dopóki sobie nie powiem, że chcę biegać, ćwiczyć, cokolwiek innego robić! Szanuję takie filmiki bo mogą być bodźcem dla kogoś. Dla mnie bodźcem jest hajs. Jeżeli nie pójdę na trening to daję bezdobnym ciapakom 20zł. To najlepsza motywacja żeby być co 2 dzień na siłowni/basenie/bieżni. Polecam każdemu.
Generalnie żadne filmik Cie nie zmotywuje jeżeli sam się nie zmotywujesz. I tak jak siedziałem na fotelu tak będę siedzieć dopóki sobie nie powiem, że chcę biegać, ćwiczyć, cokolwiek innego robić! Szanuję takie filmiki bo mogą być bodźcem dla kogoś. Dla mnie bodźcem jest hajs. Jeżeli nie pójdę na trening to daję bezdobnym ciapakom 20zł. To najlepsza motywacja żeby być co 2 dzień na siłowni/basenie/bieżni. Polecam każdemu.
to by się zgadzało-na Nowej Hucie każdy musi dobrze biegać "szybszy niż maczeta"
Przysiad rozjebał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów