18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Chicago, Illinois - Cywilne Biuro ds. Odpowiedzialności Policji opublikowało nagranie z kamery , które pokazuje mężczyznę dźgającego nożem rzeźniczym policjantkę w kamizelce ochronnej, zanim inni oficerowie oddają do niego serię śmiertelnych strzałów. Mężczyzna z nożem, zidentyfikowany jako 34-letni Shaon Jermy Ochea Warner, został uznany za zmarłego na miejscu zdarzenia. Wczesne doniesienia wskazują, że funkcjonariusze z 8. Okręgu Chicago przeszukiwali ten obszar w poszukiwaniu osoby podejrzanej o dźgnięcie człowieka. Funkcjonariusze zlokalizowali osobę pasującą do opisu w Vittum Park i wielokrotnie wydawali jej polecenia upuszczenia noża.

Policjanci użyli paralizatora, ale bezskutecznie. Następnie nożownik zaatakował Policjantkę i kilka razy dźgnął ją. Dwóch funkcjonariuszy wystrzeliło do niego, śmiertelnie go raniąc. Oficer, który został dźgnięty, nosił ochronną kamizelkę balistyczną i nie został poważnie ranny. Śledztwo COPA w sprawie działań funkcjonariuszy, w tym użycia śmiercionośnej siły, jest na wczesnym etapie i pozwoli ustalić, czy działania Policjantów są zgodne z polityką i szkoleniami Departamentu.

Chicago nosi przydomek "Windy City", czyli "Wietrzne Miasto", przez położenie na brzegu jeziora Michigan, piątego co do wielkości jeziora na świecie i największego położonego w całości na terenie Stanów Zjednoczonych, w Chicago często i silnie wieje. Do tego gęsto zabudowane drapaczami chmur centrum (Downtown), sprzyja powstawaniu silnych przeciągów.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-10-04, 9:59 1
Jeżeli jakaś lewacka kurwa powie o tej akcji "Black Lives Matters" to kurwa zajebię...
Zgłoś
McQurwa 2020-10-04, 10:27 2

amerykańskie kino takie lubię najbardziej

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Clistwood 2020-10-04, 10:28 2
Człowiek durszlak.
Zgłoś
ligo 2020-10-04, 11:11
Zawsze mnie intryguje jak widzę podobne filmy, że policjanci faszerują gościa ołowiem a potem na wszelki wypadek go kują. O ile jestem w stanie zrozumieć zagrożenia to trzeba by być na prawdę terminatorem, żeby po oberwaniu kilku/kilkunastu kulek jeszcze próbować dalej fikać i podskakiwać.
Zgłoś
kaziolord 2020-10-04, 11:14 4
Kobiety w policji haha kurwa mać
Zgłoś
35i 2020-10-04, 11:33 1
ligo napisał/a:

Zawsze mnie intryguje jak widzę podobne filmy, że policjanci faszerują gościa ołowiem a potem na wszelki wypadek go kują. O ile jestem w stanie zrozumieć zagrożenia to trzeba by być na prawdę terminatorem, żeby po oberwaniu kilku/kilkunastu kulek jeszcze próbować dalej fikać i podskakiwać.

Kiedyś był tutaj film jak spizgany gościu szarżował na policjanta. Uspokoił się dopiero po zaaplikowaniu całego magazynka.
Zgłoś
nessika 2020-10-04, 12:01 3
ligo napisał/a:

Jestem ratowniczką w OSP. Widziałam co potrafią odstawiać ludzie po wypadkach ze złamanymi konczynami, zebrami, poobijani itp. Alkohol + adrenalina + załączony agresor i człowiek przez kilkanaście minut faktycznie może się zachowywać jak terminator.
Zgłoś
Takafura 2020-10-04, 12:03 2
Czy nikt tego nie zauważył ? Przecież to szokuje ! Gość z nożem wstaje, podbiega do policjantki i zadaje kilka ciosów - a w tym samym czasie partner policjantki stoi obok z wycelowanym gnatem coś tam pierdoli ale nic nie robi !
Jak oni są zastraszeni...
Ps. Podliczyłem - gdy wstawał aby podbiec z nożem do pierwszego strzału minęło 8 sekund. W takim czasie do można laskę przelecieć, zabić i poćwiartować
Zgłoś
Arekwis 2020-10-04, 12:03
bardzo fajna profesjonalna robota.i szczerze współczuje tej psiarce trochu ale taki mają klimat niestety...
Zgłoś
Musashi_Miyamoto 2020-10-04, 12:07 8
Policja musi to nagrywać bo bez nagrań lewactwo zaczyna urabiać główki że są uciemiężeni. Lewactwo to rak dla Świata.

Niezmanipulowany
Zgłoś
Jiddish 2020-10-04, 13:06
Powinni go juz odstrzelic jak szarzowal z tym nozem.
Zgłoś
dominator76 2020-10-04, 13:43
zaatakował najsłabsze ogniwo. Ale nikt mi nie powie ze to inteligentne stworzenie.

nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.
Zgłoś
Spajdi 2020-10-04, 14:53
oo kurwa to chyba był jakiś BOSS bo miał whui HP ...
Zgłoś
Insaner 2020-10-04, 15:52 2
Baba panikara, no chyba że nie miała przy sobie innej broni niż tego paralizatora... ale to nawet w takiej sytuacji to też zamiast uciekać to tylko stoi i piszczy. Dobrze, że tam jakiejś koleżanki w grupie nie miała, bo jakby się 2 baby ratować próbowały to pewnie tę z filmu zaszlachtowano by nożem, a druga by się sama śmiertelnie postrzeliła.

Założę się, że predyspozycji do tego typu pracy nie ma i wzięto ją do policji aby podbić statystyki zatrudnienia kobiet.

Jakiś czas temu czytałem o czarnym pilocie samolotu, który swoją niewiedzą doprowadził do katastrofy (na szczęście samolot był towarowy). Gość miał ogromne problemy z uzyskaniem licencji, nie przeszedł egzaminów i testów wewnętrznych do wielu linii. Ktoś taki powinien trafić (i pewnie trafił) na czarną listę dyskwalifikującą go z ubiegania się o stanowisko pilota. Zatrudniono go w końcu u jakiegoś przewoźnika właśnie w ramach programu "równościowego" ze względu na kolor skóry. Przewoźnik stracił tego feralnego lotu kilku pracowników personelu pokładowego.

Tej pani też zrobiono krzywdę. Nie nadaje się do tej pracy, w końcu przez to zginie.
Zgłoś
k................1 2020-10-04, 19:13
Co za tepa pizda ja pierdole mogla sobie z tego tazera w leb jebnac
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów