Tak 7 lat temu zaczynałem przygodę z światem freerunningu Czekacie na glebę ? Nie będziecie zawiedzeni
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Hejters gonna hejt. Przyjdzie wojna, rozpierdolą nam łączność i będzie z Ciebie świetny kurier miejski
W sumie to mogliby zastępować psy gończe na polowaniach za michę ochłapów z jakiegoś ścierwa, przynajmniej do czegoś by im się ta pasja przydała
Też tak umiem tylko mi się nie chce... tzn. no prawie tak samo... no dobra ni chuja nie umiem. Brawo chłopaki, zajebisty skill, masa zabawy jak i masa poświęceń i wypadków zanim udało Wam się to osiągnąć.
PS. jak się do cholery ta piosenka nazywa, bo zawsze mi to ucieka?
PS. jak się do cholery ta piosenka nazywa, bo zawsze mi to ucieka?
@demongowna wystarczy, ze twoja pasja do zapierd**lania zmywakiem po patelni jest przydatna
A pierdolenie , czasy pokemonów , ganianego w chowanego , spinnerów i tamgaochi już nie wrócą. A jestem takim rocznikiem że wiem że najlepsze lata już minęły i nie wrócą
@up
A dobra, już tytuł mam, dopiero go zauważyłem w opisie na yt.
A dobra, już tytuł mam, dopiero go zauważyłem w opisie na yt.
Też ćwiczyłem kiedyś za czasów gimnazjum !!
Pamiętam to video jak własną kieszeń, z resztą wszystkie Y clan, bo byłem ich wielkim fanem
Kurwa mać wszystkie wspomnienia wróciły
ZIMNY BROWAREK dla chłopaków !
Pamiętam to video jak własną kieszeń, z resztą wszystkie Y clan, bo byłem ich wielkim fanem
Kurwa mać wszystkie wspomnienia wróciły
ZIMNY BROWAREK dla chłopaków !
asmag1 napisał/a:
wystarczy, ze twoja pasja do zapierd**lania zmywakiem po patelni jest przydatna
No widzisz tylko, że kobieta która lubi zmywać jest bardziej pożyteczna niż banda wiecznych chłopców odpierdalająca małpie figle w parku... Białemu po prostu tak nie przystoi bawić się jak dzieci w Afryce
Skończ się już silić na mądrości, mam dziwne przeczucie, że ty jesteś pokraką wynikłą z małpich figli i szukasz chuja do dupy
Serio Jarosław ? Tyle lat pod nosem i nic nigdy nie słyszałem... Pozdro Zanim zrobili obwodnicę to rzeczywiście opłacało się iśc 3-4 km piechotką
Zdrowa pasja
DemonFajnosci napisał/a:
No widzisz tylko, że kobieta która lubi zmywać jest bardziej pożyteczna niż banda wiecznych chłopców odpierdalająca małpie figle w parku... Białemu po prostu tak nie przystoi bawić się jak dzieci w Afryce
Miałem coś napisać, ale skasowałem... Szkoda słów na ciebie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów