Tak 7 lat temu zaczynałem przygodę z światem freerunningu Czekacie na glebę ? Nie będziecie zawiedzeni
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
heheh tylko że w grach nie złamiesz sobie karku czy kręgosłupa i nie będziesz warzywem do końca życia... Wystarczy zagrać od nowa
Bo wtedy tak było, jak grafa była za słaba to się nie leciało z płaczem do rodziców po kasę na sprzęt, tylko realizowało się to w życiu co widziało się na trailerach. Nasza ekipa nigdy nie osiągnęła tego co Wy, ale też bardzo lubiliśmy Prince Of Persia
Fajnie fikacie ale da sie na tym jakas konkretna kase zarobic?
kolego Rewelacja , samemu kiedyś ćwiczyłem freerun w sumie to bardziej akro , ale to co zobaczyłem 0.o Masaaakra pieknie , mam nadzieje ,że nie przerwaliście treningów GENIALNIE
Zajebiście to wygląda
Kiedyś było tu takie drewno, które wrzucało na poczekalnie(raz chyba na główną przeszło)swoje chujowe wyczyny jak to przeskoczył przez płotek, albo zrobił trzy kroki po ścianie, pisałem mu że chujnia z grzybnią, to mi pierdolił że jestem jebanym hejterem. Patrz kurwo jebana na ten filmik, takim czymś można się chwalić, a nie zrobieniem chujowego, sztywnego salta i "przebiegnięcia" pionowej ściany(trzema krokami), płynne ruchy, zajebiste efekty i o to chodzi.
Kiedyś było tu takie drewno, które wrzucało na poczekalnie(raz chyba na główną przeszło)swoje chujowe wyczyny jak to przeskoczył przez płotek, albo zrobił trzy kroki po ścianie, pisałem mu że chujnia z grzybnią, to mi pierdolił że jestem jebanym hejterem. Patrz kurwo jebana na ten filmik, takim czymś można się chwalić, a nie zrobieniem chujowego, sztywnego salta i "przebiegnięcia" pionowej ściany(trzema krokami), płynne ruchy, zajebiste efekty i o to chodzi.
adamZjeb napisał/a:
Tassadar co to jest do chuja karatę?
Błąd. Szkoda się zniżać do odpisywania ale skoro ma to ci dać pocieszenie to masz. Odpowiem ci, że jest to coś po czym ma się siłę, wytrzymałość i umiejętności żeby jednym ciosem komuś dobrze doradzić w życiu, aby się wziął za siebie. Ale się nie przejmuj ciebie to nie dotyczy, ty jesteś gość.
2:29 a to za ile punktów jest?
Niezłe z was koty. Czy wy czasem nie byliście w mam talent?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów