hehe
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TB303 napisał/a:
Od kiedy to Polacy są żydami i wyznają judaizm? Oderwanie od rzeczywistości poziom: Schizofrenia-paranoiczna
Skoro gdy patrzysz w lustro to widzisz małpę to nie nasza wina.
I zwalanie na Polaków nic nie da.
Jod123 napisał/a:
Skoro gdy patrzysz w lustro to widzisz małpę to nie nasza wina.
I zwalanie na Polaków nic nie da.
Ja ogólnie cisnę bekę z takich egocentrycznych polaczków jak wy! Serio jesteście tak wielce przekonani o swojej wielkości, że nie potraficie podejść z dystansem do nawet lekkiej, 'memicznej' satyry? Żałośni jesteście... naprawdę żałośni!
Pisze "o was" przez ten wzgląd, że ja nie czuję się częścią jednych z was - polaczków, które nie widzą niczego, poza szczytem własnego nosa. Właśnie stąd wziął się ten cały mem z Nosaczem sundajskim.
Ale najwidoczniej jesteście częścią tejże niechlubnej większości, skoro nie potraficie przejść obok i powiedzieć - "to tylko satyryczny mem, dotyczący większości ludzi w tym narodzie, a ja nie jestem jednym z tych ograniczonych baranów!".
a2711817 napisał/a:
Faktycznie przewodnik pierwsza klasa z tego Mojżesza 40 lat żydków zwodził , a wystarczył by tydzień a dokładnie 100 godzin i 35 minut openstreetmap.org/directions?engine=graphhopper_foot&route=30.048%...Wszystkim co uważają jak w temacie można
TB303 napisał/a:
Od kiedy to Polacy są żydami i wyznają judaizm? Oderwanie od rzeczywistości poziom: Schizofrenia-paranoiczna
Ja tam zdjęciu widzę żyda, może i obywatela Rp, ale nie Polaka. Czyli widzę czosnka, cebulaka etc. Gówno mnie obchodzi że was dręczą wasze odwieczne cechy quasinarodowe, to jest odór czosnku, cebuli, kaprawe oczka i wielki nochal. Nie obchodzi mnie ze próbujecie je obecnie przypisać Polakom, to dalej są wasze cechy. Na zdjęciu widzę polskiego żyda, i nie dziwie się że mu było lepiej w czasach przedchrześcijańskich.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów