Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trochę racji z tym żydem na zdjęciach masz (bo to żyd jak malowany). W czasach pogańskich, faktycznie było im lepiej, żydzi porywali słowianki i sprzedawali je turkom, i szekle się zgadzały. Potem przyszło chrześcijaństwo, więc ich status spadł do: "poniżej gospodarskiego paroba". Dla tego tak chrześcijaństwa nienawidzą.
Obrazek
Nie tolerujmy tego dziadostwa
Nikt nie pisze o swoich zle
Trochę racji z tym żydem na zdjęciach masz (bo to żyd jak malowany). W czasach pogańskich, faktycznie było im lepiej, żydzi porywali słowianki i sprzedawali je turkom, i szekle się zgadzały. Potem przyszło chrześcijaństwo, więc ich status spadł do: "poniżej gospodarskiego paroba". Dla tego tak chrześcijaństwa nienawidzą.
Obrazek
Od kiedy to Polacy są żydami i wyznają judaizm? Oderwanie od rzeczywistości poziom: Schizofrenia-paranoiczna
Od kiedy to Polacy są żydami i wyznają judaizm? Oderwanie od rzeczywistości poziom: Schizofrenia-paranoiczna
Skoro gdy patrzysz w lustro to widzisz małpę to nie nasza wina.
I zwalanie na Polaków nic nie da.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów