📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te cudowne czasy juz nie wroca!
lokal.szczecin napisał/a:
Te cudowne czasy juz nie wroca!
To trzeba zrobić wszystko by wróciły, i to bardziej.
przecież murzyni dalej opowiadają bajeczki białym. Wcześniej Barack Obama, teraz Kamala Harris ustami Bidena.
Maniecky napisał/a:
Ale by sie lewaczki zesraly jak by takie cos teraz opublikowac....
To i tak pikuś. Na przełomie wieku kupiłem sobie "Mein kampf" w polskim wydaniu.
Drogi Święty Mikołaju, w tym roku mam tylko jedną prośbę, poproszę książkę
lubimyczytac.pl/ksiazka/171352/murzynskie-bajeczki-dla-dzieci-bialych-ludzi
Po seksie: każdy ubiera się sam...
Morał: nikt ci nie pomoże, kiedy już cię wyrucha
lubimyczytac.pl/ksiazka/171352/murzynskie-bajeczki-dla-dzieci-bialych-ludzi
Jutro o 10:00 wjedzie Ci na chatę HOMOKOMANDO (Policja wchodzi o 6:00, a ci później - przecież to pokolenie depresji xd) przykleją się w ramach manifestu do twoich drzwi wejściowych i zrobią happening np. wyjąc jak guziec w rui. Ich cyberoddział da komcia pod każdym kontem w sieci xd, na twojej uczelni zrobią wykład o tolerancji xd i TAK TO SIE KURWA OBY NIE ZYLO ZA 5 lat.
Jutro o 10:00 wjedzie Ci na chatę HOMOKOMANDO (Policja wchodzi o 6:00, a ci później - przecież to pokolenie depresji xd) przykleją się w ramach manifestu do twoich drzwi wejściowych i zrobią happening np. wyjąc jak guziec w rui. Ich cyberoddział da komcia pod każdym kontem w sieci xd, na twojej uczelni zrobią wykład o tolerancji xd i TAK TO SIE KURWA OBY NIE ZYLO ZA 5 lat.
Lewactwo dostałoby pierdolca
unpleasant napisał/a:
przecież murzyni dalej opowiadają bajeczki białym. Wcześniej Barack Obama, teraz Kamala Harris ustami Bidena.
Kamala Harris jest Murzynem?
Elementarz każdego Sadola.
wuwunio71 napisał/a:
poukładaj sobie w papierach i szykuj się.
Homokomando raczej bolcuje odbyty mężczyzn, którzy cierpią na niestrzelanizmdozjebów.
Mówiąc z skrócie, jak do nich strzelasz do cię nie przebolcują, jak nie strzelasz, to pzowolą sobie na więcej.,
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów