18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Kiedyś to było...
Veni_Vidi • 2024-07-14, 15:55
Takie tam wspominki z czasów pandemicznych. Wrzesień 2020

Jak ja się cieszę, że nie brałem udziału w tym cyrku. Będę wyśmiewał do końca życia...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Caanonierka 2024-07-15, 3:46
Veni_Vidi napisał/a:

Takie tam wspominki z czasów pandemicznych. Wrzesień 2020

Jak ja się cieszę, że nie brałem udziału w tym cyrku. Będę wyśmiewał do końca życia...

W Brytanii od razu w prasie uprzedzali,że DO DOMÓW STARCÓW NIE BĘDĄ JEŻDZIĆ bo brakuje personelu i miejsc w szpitalach!To staruszkowie marli na Covid jak muchy I LEŻELI W TYCH DOMACH STARCÓW PO 2 TYGODNIE BO NIKT ICH NIE PRZYJEŻDŻAŁ ODBIERAĆ! Tak! ONI WZIĘLI UDZIAŁ W TYM CURKU!😡😡😡Ciała umierających na Covid-nie nadążano ich palić i grzebać!PRZECHOWYWANO W SAMOCHODACH-CHŁODNIACH! Mój cioteczny brat zmarł na Covid! I..bardzo żałuję,że TY NIE WZIĄŁEŚ UDZIAŁU W TYM CYRKU!😡😡😡
Zgłoś
zotrix 2024-07-15, 4:29 8
to jednak trzeba być spierdoliną umysłową żeby nadal wierzyć w ten kit, to chyba poziom pewnej pani co to twierdzi że faceci mogą rodzić dzieci
Zgłoś
michalk0072 2024-07-15, 6:27 9
Geraldinio napisał/a:

No beka z tych 7 milionów co wzięli i umarli na covid. Idioci, mogli sie nie szczepić i nie przestrzegać higieny to by żyli, prawda?

Caanonierka napisał/a:

W Brytanii od razu w prasie uprzedzali,że DO DOMÓW STARCÓW NIE BĘDĄ JEŻDZIĆ bo brakuje personelu i miejsc w szpitalach!To staruszkowie marli na Covid jak muchy I LEŻELI W TYCH DOMACH STARCÓW PO 2 TYGODNIE BO NIKT ICH NIE PRZYJEŻDŻAŁ ODBIERAĆ! Tak! ONI WZIĘLI UDZIAŁ W TYM CURKU!😡😡😡Ciała umierających na Covid-nie nadążano ich palić i grzebać!PRZECHOWYWANO W SAMOCHODACH-CHŁODNIACH! Mój cioteczny brat zmarł na Covid! I..bardzo żałuję,że TY NIE WZIĄŁEŚ UDZIAŁU W TYM CYRKU!😡😡😡

Geraldinio napisał/a:

No beka z tych 7 milionów co wzięli i umarli na covid. Idioci, mogli sie nie szczepić i nie przestrzegać higieny to by żyli, prawda?

Wciąż nie mogę uwierzyć, ile jest spierdolin umysłowych, które wierzą w COVID. Ilu policjantów postąpiło wbrew prawu, wlepiając mandaty za brak maseczek, które to mandaty w tej chwili są masowo unieważniane przez sądy....

Nawet mi was nie żal. Nie zapomnijcie przyjąć 15-tej dawki przypominającej Pfizera, czy innego gówna. Stado kretynów, ekektorat rudego śmiecia i kaczora. Ha, tfu!
Zgłoś
Caanonierka 2024-07-15, 6:58 3
michalk0072 napisał/a:

Wciąż nie mogę uwierzyć, ile jest spierdolin umysłowych, które wierzą w COVID. Ilu policjantów postąpiło wbrew prawu, wlepiając mandaty za brak maseczek, które to mandaty w tej chwili są masowo unieważniane przez sądy....
Nawet mi was nie żal. Nie zapomnijcie przyjąć 15-tej dawki przypominającej Pfizera, czy innego gówna. Stado kretynów, ekektorat rudego śmiecia i kaczora. Ha, tfu!

NIEINTELIGENTNIE pakuje pan wszelkie grzyby w barszcz! Pandemia,która BYŁA-to zupełnie inna sprawa niż WYMUSZANE szczepienia,które miały I MAJĄ NADAL-za zadanie redukcję liczby ludności na Ziemi! Choróbsko CELOWO podrzucone Chińczykom przez amerykanów;w Wuhan!I CIŚNIĘCIE DO KRWI-o szczepienia!😡 Morawiecki się zapluwał,by się szczepić!Mojego Brata,77,zmuszono do przyjęcia 2 dawek przed operacją zaćmy!Pół roku po szczepieniu,bardzo schudł,cukier skoczył Mu do 600(!) i rok po operacji zaćmy-już nie żył!Zmarł na sepsę,w 5 dni! A Morawiecki dalej ujadał o te szczepienia!NAGLE,gdy wybuchła wojna na upainie-i zwaliło nam się 8 milionów upaińców-ZAMKNĄŁ SIĘ NA GŁUCHO ze szczepieniami😡 ,a NIKOGO z tych 8 milionów,które "uciekło" z terenów WCALE NIEOBJĘTYCH DZIAŁANIAMI WOJENNYMI!-nikt się nikogo z tych 8 milionów nie zapytał,CZY SĄ SZCZEPIENI NA COKOLWIEK!😡upaina!Siedlisko HIV,grużlicy i chorób wenerycznych! Był Covid!I był,rzeczywiście,śmiertelny!ALE SZCZEPIENIA TO ZAMACH NA ŻYCIE LUDZKOŚCI!😡

Zgłoś
rayananer 2024-07-15, 10:09 3
" Żadna ilość dowodów nigdy nie przekona idioty ..."
Mark Twain

PS. nie żal mi żadnego szczepana
Zgłoś
Aaltonen 2024-07-15, 10:20 3
Nawet na sadolu mamy pokaźną ilość antynaukowych, płaskoziemskich spierdolin umysłowych negujących pandemię.

Miałem kolegę, który tak uwierzył w ten ruski, antyszczepowy bełkot, że jak zachorował na covid19 to zabronił żonie dzwonić po karetkę, bo w szpitalu przecież go podłączą pod respirator i uduszą.

Żona w końcu zadzwoniła po karetkę jak już było traghicznie, ale lekarz stwierdził jedynie zgon. Umarł w domu.
Zgłoś
smc 2024-07-15, 10:31 1
Aaltonen napisał/a:

Nawet na sadolu mamy pokaźną ilość antynaukowych, płaskoziemskich spierdolin umysłowych negujących pandemię.
Miałem kolegę, który tak uwierzył w ten ruski, antyszczepowy bełkot, że jak zachorował na covid19 to zabronił żonie dzwonić po karetkę, bo w szpitalu przecież go podłączą pod respirator i uduszą.
Żona w końcu zadzwoniła po karetkę jak już było traghicznie, ale lekarz stwierdził jedynie zgon. Umarł w domu.

No i mnie przekonał. Ważne, żeby trzymać się swojego zdania do końca.
Zgłoś
Quassar 2024-07-15, 14:21 7
Geraldinio napisał/a:

Co za pajac z ciebie ludzie więcej osób umarło z braku opieki medycznej niż z tej grypy.
Kolejny fakt średnia osób co umiera regularnie co parę lat na grypę nie była wyższa a nawet niższa.
Fakt 3 - większość osób i tak umarłą na co innego ale i tak im wpierdzielili covida w paiperach bo wtedy ciągli więcej kasy z budżetu za leczenie niby covidowców.

Kolejny fakt pomijany więcej osób ma problemy teraz zdrowotne po tej szczepionce.
rp.pl/zdrowie/art18908921-po-szczepieniu-na-covid-19-stracila-czucie-w...
youtube.com/watch?v=YjHbtPZMiEY

Tyle razy było kłamane że jak nie zaszczepimy sie to będziemy masowo umierać przyszedł putin i nagle przestał być obowiązkowe szczepienia i jakoś ludzie nie wymierają xDDD

Rozumiem na początku pandemii dać sie nabrać no cóż zdarza sie... ale taraz.. tak głupio pierdolić to trzeba być nieźle odchylony od rzeczywistości.
Kiedy wszystko zostało już zweryfikowane nadal są jacyś fani covida...

Bu kahahahahaha
Zgłoś
Antoni79 2024-07-15, 14:37 4
Przez kowid omal nie wykończyłem siè na woreczek żółciowy. Wystarczyła kroplówka, żeby mnie na nogi postawić, a służba zdrowia zamknięta, szpitale puste. Przez kowid i opiekę po porodzie omal mi dzieciaka i żony nie wykończyli. Połowę naszej służby zdrowia -lekarze, pielęgniary,należałoby wyprowadzić pod płot i rozstrzelać. Reszta może pracowałaby lepiej.
Zgłoś
k................8 2024-07-16, 0:03 3
Geraldinio napisał/a:

Znajomemu pękł wrzód a wpisali mu w akcie zgonu, covid. Za każdego z covidem mieli chajs. Jak było naprawdę nigdy nie będzie wiadomo.
Zgłoś
lacrimal 2024-07-16, 12:33 1
xv89 napisał/a:

W pełni potwierdzam. Szpitale były zawalone wręcz...
Podobnie jak prosektoria, domy pogrzebowe i cmentarze...
Smutna prawda jest taka, ignoranci, że nie dość że naraziliście siebie (to akurat popieram - w myśl zasady, że chcącemu nie dzieje się krzywda), to jeszcze próbowaliście wymuszać określone decyzje na otoczeniu, momentalnie stawiając się w roli tych "oświeconych i jaśnie przenikliwych". Tacy jak wy parędziesiąt lat temu pełnili z radością funkcje blokowych w pewnych "miejscach odosobnienia" (daruję sobie bardziej ekstremalne porównania).
Mimo wszystko - gratuluję zdobycia pieczątek w paszporcie oraz życzę dużo zdrowia

Foliarz , foliarz czytam foliarza

[ Dodano: 2024-07-16, 12:46 ]
michalk0072 napisał/a:

Z klinicznego punktu widzenia zasadniczo to nie kwiestia covida a kwestia braku umiejętności z zakresu łączenia przyczyn ze skutkami.

[ Dodano: 2024-07-16, 12:51 ]
xv89 napisał/a:

W pełni potwierdzam. Szpitale były zawalone wręcz...
Podobnie jak prosektoria, domy pogrzebowe i cmentarze...
Smutna prawda jest taka, ignoranci, że nie dość że naraziliście siebie (to akurat popieram - w myśl zasady, że chcącemu nie dzieje się krzywda), to jeszcze próbowaliście wymuszać określone decyzje na otoczeniu, momentalnie stawiając się w roli tych "oświeconych i jaśnie przenikliwych". Tacy jak wy parędziesiąt lat temu pełnili z radością funkcje blokowych w pewnych "miejscach odosobnienia" (daruję sobie bardziej ekstremalne porównania).
Mimo wszystko - gratuluję zdobycia pieczątek w paszporcie oraz życzę dużo zdrowia

Nawet Reuters napisał ze to fake przy okazji dodając inne zdjęcia - też pewne fake co ?

reuters.com/article/world/false-claim-photo-shows-coffins-of-coronavir...
Zgłoś
obccy22 2024-07-16, 16:38 2
Niesamowite są te wasze wpisy, wpisy na forum, gdzie większość z was jest po szkole średniej, lub zawodówce, nie mając bladego pojęcia o medycynie i leczeniu drugiego czlowieka. Brak spójności, nie zgrywa się jedno z drugim co piszecie, ale z kolei jak jest np. filmik jak ktoś ginie w miejscu pracy, to w moment prześcigacie się jak to bhp nie przestrzegał, ale leszcz gdzie bhp było, gdzie zabezpieczenia, miał w dvpie bhp debil, itd... Niby tacy wykształceni, ale i tak wszyscy na około nas spiskują, wierzymy tylko sobie i co się nam słuszne wydaje. Dramat, szkoda słów.
Zgłoś
rudziatonator 2024-07-16, 16:50 2
Coś pięknego. CO się człowiek dorobił to jego. Sporo nerwów też trzeba było poświecić na walkę z debilami...ale miny matołów co się szzczepiły co kilka miesięcy bezcenne na dzień dzisiejszy...i jak smukle teraz wychodzą z pomieszczenia gdy ktoś nieumyślnie rozpocznie temat

A tacy byli wojowniczo nastawieni.
Zgłoś
x................9 2024-07-17, 1:38 2
lacrimal napisał/a:

Foliarz , foliarz czytam foliarza
Z klinicznego punktu widzenia zasadniczo to nie kwiestia covida a kwestia braku umiejętności z zakresu łączenia przyczyn ze skutkami.
Nawet Reuters napisał ze to fake przy okazji dodając inne zdjęcia - też pewne fake co ?

Przyznaj się - ile boosterków przyjąłeś? Ci po jednej dawce wydają się być nieco mniej nerwowi
Zgłoś
pytolsky 2024-07-17, 15:38 1
Setki badań naukowych nad tą chorobą? Tysiące opisywanych przypadków klinicznych w każdym zakątku świata? 7 milionów zgonów?

Chuj tam, jakieś piwniczaki z sadola piszą, że kowid nie istnieje, więc pewnie tak jest. No bo komu można zaufać, jak nie randomowemu foliarzowi z internetów? Część z nich wciąż czeka, aż Bill Gates zacznie sterować ich nieudanym życiem. Sam słyszałem jego narzekania, że plan opanowania świata mógłby się udać, gdyby tylko Andżej z Podkarpacia zgodził się zaszczepić. Tak było, nie zmyślam.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem