Jak ja się cieszę, że nie brałem udziału w tym cyrku. Będę wyśmiewał do końca życia...
Jak ja się cieszę, że nie brałem udziału w tym cyrku. Będę wyśmiewał do końca życia...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takie tam wspominki z czasów pandemicznych. Wrzesień 2020
W Brytanii od razu w prasie uprzedzali,że DO DOMÓW STARCÓW NIE BĘDĄ JEŻDZIĆ bo brakuje personelu i miejsc w szpitalach!To staruszkowie marli na Covid jak muchy I LEŻELI W TYCH DOMACH STARCÓW PO 2 TYGODNIE BO NIKT ICH NIE PRZYJEŻDŻAŁ ODBIERAĆ! Tak! ONI WZIĘLI UDZIAŁ W TYM CURKU!😡😡😡Ciała umierających na Covid-nie nadążano ich palić i grzebać!PRZECHOWYWANO W SAMOCHODACH-CHŁODNIACH! Mój cioteczny brat zmarł na Covid! I..bardzo żałuję,że TY NIE WZIĄŁEŚ UDZIAŁU W TYM CYRKU!😡😡😡
No beka z tych 7 milionów co wzięli i umarli na covid. Idioci, mogli sie nie szczepić i nie przestrzegać higieny to by żyli, prawda?
W Brytanii od razu w prasie uprzedzali,że DO DOMÓW STARCÓW NIE BĘDĄ JEŻDZIĆ bo brakuje personelu i miejsc w szpitalach!To staruszkowie marli na Covid jak muchy I LEŻELI W TYCH DOMACH STARCÓW PO 2 TYGODNIE BO NIKT ICH NIE PRZYJEŻDŻAŁ ODBIERAĆ! Tak! ONI WZIĘLI UDZIAŁ W TYM CURKU!😡😡😡Ciała umierających na Covid-nie nadążano ich palić i grzebać!PRZECHOWYWANO W SAMOCHODACH-CHŁODNIACH! Mój cioteczny brat zmarł na Covid! I..bardzo żałuję,że TY NIE WZIĄŁEŚ UDZIAŁU W TYM CYRKU!😡😡😡
No beka z tych 7 milionów co wzięli i umarli na covid. Idioci, mogli sie nie szczepić i nie przestrzegać higieny to by żyli, prawda?
Wciąż nie mogę uwierzyć, ile jest spierdolin umysłowych, które wierzą w COVID. Ilu policjantów postąpiło wbrew prawu, wlepiając mandaty za brak maseczek, które to mandaty w tej chwili są masowo unieważniane przez sądy....
Nawet mi was nie żal. Nie zapomnijcie przyjąć 15-tej dawki przypominającej Pfizera, czy innego gówna. Stado kretynów, ekektorat rudego śmiecia i kaczora. Ha, tfu!
Wciąż nie mogę uwierzyć, ile jest spierdolin umysłowych, które wierzą w COVID. Ilu policjantów postąpiło wbrew prawu, wlepiając mandaty za brak maseczek, które to mandaty w tej chwili są masowo unieważniane przez sądy....
Nawet mi was nie żal. Nie zapomnijcie przyjąć 15-tej dawki przypominającej Pfizera, czy innego gówna. Stado kretynów, ekektorat rudego śmiecia i kaczora. Ha, tfu!
NIEINTELIGENTNIE pakuje pan wszelkie grzyby w barszcz! Pandemia,która BYŁA-to zupełnie inna sprawa niż WYMUSZANE szczepienia,które miały I MAJĄ NADAL-za zadanie redukcję liczby ludności na Ziemi! Choróbsko CELOWO podrzucone Chińczykom przez amerykanów;w Wuhan!I CIŚNIĘCIE DO KRWI-o szczepienia!😡 Morawiecki się zapluwał,by się szczepić!Mojego Brata,77,zmuszono do przyjęcia 2 dawek przed operacją zaćmy!Pół roku po szczepieniu,bardzo schudł,cukier skoczył Mu do 600(!) i rok po operacji zaćmy-już nie żył!Zmarł na sepsę,w 5 dni! A Morawiecki dalej ujadał o te szczepienia!NAGLE,gdy wybuchła wojna na upainie-i zwaliło nam się 8 milionów upaińców-ZAMKNĄŁ SIĘ NA GŁUCHO ze szczepieniami😡 ,a NIKOGO z tych 8 milionów,które "uciekło" z terenów WCALE NIEOBJĘTYCH DZIAŁANIAMI WOJENNYMI!-nikt się nikogo z tych 8 milionów nie zapytał,CZY SĄ SZCZEPIENI NA COKOLWIEK!😡upaina!Siedlisko HIV,grużlicy i chorób wenerycznych! Był Covid!I był,rzeczywiście,śmiertelny!ALE SZCZEPIENIA TO ZAMACH NA ŻYCIE LUDZKOŚCI!😡
Mark Twain
PS. nie żal mi żadnego szczepana
Miałem kolegę, który tak uwierzył w ten ruski, antyszczepowy bełkot, że jak zachorował na covid19 to zabronił żonie dzwonić po karetkę, bo w szpitalu przecież go podłączą pod respirator i uduszą.
Żona w końcu zadzwoniła po karetkę jak już było traghicznie, ale lekarz stwierdził jedynie zgon. Umarł w domu.
Nawet na sadolu mamy pokaźną ilość antynaukowych, płaskoziemskich spierdolin umysłowych negujących pandemię.
Miałem kolegę, który tak uwierzył w ten ruski, antyszczepowy bełkot, że jak zachorował na covid19 to zabronił żonie dzwonić po karetkę, bo w szpitalu przecież go podłączą pod respirator i uduszą.
Żona w końcu zadzwoniła po karetkę jak już było traghicznie, ale lekarz stwierdził jedynie zgon. Umarł w domu.
No i mnie przekonał. Ważne, żeby trzymać się swojego zdania do końca.
Co za pajac z ciebie ludzie więcej osób umarło z braku opieki medycznej niż z tej grypy.
Kolejny fakt średnia osób co umiera regularnie co parę lat na grypę nie była wyższa a nawet niższa.
Fakt 3 - większość osób i tak umarłą na co innego ale i tak im wpierdzielili covida w paiperach bo wtedy ciągli więcej kasy z budżetu za leczenie niby covidowców.
Kolejny fakt pomijany więcej osób ma problemy teraz zdrowotne po tej szczepionce.
rp.pl/zdrowie/art18908921-po-szczepieniu-na-covid-19-stracila-czucie-w...
youtube.com/watch?v=YjHbtPZMiEY
Tyle razy było kłamane że jak nie zaszczepimy sie to będziemy masowo umierać przyszedł putin i nagle przestał być obowiązkowe szczepienia i jakoś ludzie nie wymierają xDDD
Rozumiem na początku pandemii dać sie nabrać no cóż zdarza sie... ale taraz.. tak głupio pierdolić to trzeba być nieźle odchylony od rzeczywistości.
Kiedy wszystko zostało już zweryfikowane nadal są jacyś fani covida...
Bu kahahahahaha
Znajomemu pękł wrzód a wpisali mu w akcie zgonu, covid. Za każdego z covidem mieli chajs. Jak było naprawdę nigdy nie będzie wiadomo.
W pełni potwierdzam. Szpitale były zawalone wręcz...
Podobnie jak prosektoria, domy pogrzebowe i cmentarze...
Smutna prawda jest taka, ignoranci, że nie dość że naraziliście siebie (to akurat popieram - w myśl zasady, że chcącemu nie dzieje się krzywda), to jeszcze próbowaliście wymuszać określone decyzje na otoczeniu, momentalnie stawiając się w roli tych "oświeconych i jaśnie przenikliwych". Tacy jak wy parędziesiąt lat temu pełnili z radością funkcje blokowych w pewnych "miejscach odosobnienia" (daruję sobie bardziej ekstremalne porównania).
Mimo wszystko - gratuluję zdobycia pieczątek w paszporcie oraz życzę dużo zdrowia
Foliarz , foliarz czytam foliarza
[ Dodano: 2024-07-16, 12:46 ]
Z klinicznego punktu widzenia zasadniczo to nie kwiestia covida a kwestia braku umiejętności z zakresu łączenia przyczyn ze skutkami.
[ Dodano: 2024-07-16, 12:51 ]
W pełni potwierdzam. Szpitale były zawalone wręcz...
Podobnie jak prosektoria, domy pogrzebowe i cmentarze...
Smutna prawda jest taka, ignoranci, że nie dość że naraziliście siebie (to akurat popieram - w myśl zasady, że chcącemu nie dzieje się krzywda), to jeszcze próbowaliście wymuszać określone decyzje na otoczeniu, momentalnie stawiając się w roli tych "oświeconych i jaśnie przenikliwych". Tacy jak wy parędziesiąt lat temu pełnili z radością funkcje blokowych w pewnych "miejscach odosobnienia" (daruję sobie bardziej ekstremalne porównania).
Mimo wszystko - gratuluję zdobycia pieczątek w paszporcie oraz życzę dużo zdrowia
Nawet Reuters napisał ze to fake przy okazji dodając inne zdjęcia - też pewne fake co ?
reuters.com/article/world/false-claim-photo-shows-coffins-of-coronavir...
A tacy byli wojowniczo nastawieni.
Foliarz , foliarz czytam foliarza
Z klinicznego punktu widzenia zasadniczo to nie kwiestia covida a kwestia braku umiejętności z zakresu łączenia przyczyn ze skutkami.
Nawet Reuters napisał ze to fake przy okazji dodając inne zdjęcia - też pewne fake co ?
Przyznaj się - ile boosterków przyjąłeś? Ci po jednej dawce wydają się być nieco mniej nerwowi
Chuj tam, jakieś piwniczaki z sadola piszą, że kowid nie istnieje, więc pewnie tak jest. No bo komu można zaufać, jak nie randomowemu foliarzowi z internetów? Część z nich wciąż czeka, aż Bill Gates zacznie sterować ich nieudanym życiem. Sam słyszałem jego narzekania, że plan opanowania świata mógłby się udać, gdyby tylko Andżej z Podkarpacia zgodził się zaszczepić. Tak było, nie zmyślam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów