Jakby ktoś wiedział jak nazywa się muzyka, bądź film z tego fragmentu i miałby chęć podać nazwy w komach, byłbym wdzięczny.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie, żebym popierał gnębienie dowolnej nacji z przyczyn rasistowskich... Ale białe prześcieradła mogłyby okazać się dobrym remedium na blm i pokrewne bydłoruchy.
z dupy ten materiał, poza tym, co to za pojebana akcja, że jakieś tempe luje w prześcieradłach strzelają do bimbru...
co to za film z góry dzięki
Wykonawca muzyki to Johnny Rebel. Ściągać z gryzonia, póki przeciwnicy wolności słowa nie usuną.
Po aktorze poznałem zakazane imperium. Polecam ten serial. Produkcja HBO. Naprawdę świetny. Swojego czasu w pierwszej 10tce najlepszych na świecie. Teraz z setki chyba jeszcze nie wypadł. Lata Al Capone. Prohibicja. Extra naprawdę.
A bohaterami serialu są czarni czy biali, bo nie wiem czy oglądać czy nie?
zgłaszam ten post, taki materiał nie powinien ukazać się na tym portalu, nie wolno promować zbijania szyb, ciężko posprzątać i jeszcze ktoś się może skaleczyć
A bohaterami serialu są czarni czy biali, bo nie wiem czy oglądać czy nie?
Biali, film nie jest zmanierowany, biały polityk wykorzystuje tego murzyna, który przeżył, bo ten z kolei ma władzę nad czarnymi i tym sposobem zbiera głosy do wyborów. Aczkolwiek serial raczej jest o prawdziwym polityku i o tym jak się prowadziło interesy w czasie prohibicji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów