Niestety nie mam wszystkich typów do odgadnięcia.
Proszę nie przesyłać odpowiedzi, konkurs rozstrzygnięty.
Odpowiedzi są w jakimś późniejszym numerze. Zainteresowani mogą szperać w bibliotekach cyfrowych.
żydzi to też nie rasa
Dokładnie to jest tak że
- "Żydzi" to rasa
- "żydzi" to nie rasa.
Chyba nie myślisz że Szechter(Michnik) do synagogi chodzi? A Polakiem chyba trudno go nazwać, skoro ma nagrodę z NY "Jew of the Year" i polakożerstwo we krwi.
kto jak kto, ale Ty z pewnością wiesz, że prawdziwe żydowskie rody przeszły w większości na islam...
Podstawowe rasy to Caucasoid, Negroid, Mongoloid które tylko dzielą się na inne podgrupy. Semici to moim zdaniem żadna rasa tylko ludzie zarażeni pewną ideą i wierzeniem.
Konkurs rasistowski to chyba w XX wieku wygrali zdecydowanie Niemcy.
W XXI wieku o palmę pierwszeństwa w konkursie Rasistowskim, walczą:
- Żydzi ze swoim "Holokaustem Palestyńczyków"
- Murzyni ze swoim "Black Lives Matter"
PS. Muzułmanie i "mordowanie niewiernych", startują w innej kategorii, bo Islam to nie rasa. I są zdecydowanymi faworytami.
Oczywiście że ja to wszystko, wiem. Ale ani ty decydujesz, kto do waszego narodku należy ani ja, a już najmniej muzułmanie z Palestyny. Teraz też chrześcijaninem nazywamy byle heretyckiego odszczepieńca protestanta, który 500lat temu płonął by wesoło na stosie za swe brednie. Takie czasy.
Co do samego Narodu Wybranego, to z teologicznego punktu widzenia, wybrany był on głównie do przyjęcia syna Bożego na ziemi. Co też uczynił, i stał się Chrześcijański. Jakieś tam talmudyczne parchy i inne faryzeusze, które się Boga wyrzekły, przez 2000 lat są za to karane, włącznie z ostatnią karą wymierzoną przez wujka Adolfa. No ale cóż, nikt im nie kazał próbować zamordować Boga, dla szekli. Tyle w kwestii teologii.
Ale finalnie czy to nie zabawne Izrael, państwo złożone z rusko-azjatyckich khazarów, przyuczonych do starego testamentu, teraz wyżyna owych faryzeuszy, co przeszli na islam i próbuje zrobić im holokaust. Dość ciekawe, jak to się psie krwie ze sobą żrą.