📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kolejna dobra przeróbka Cezika piwa nie dostaniesz bo udostępnić to każdy głupi potrafi
@Up debilu, to kurwa nikt ma nie wstawiać w ogóle na sadola materiałów?
Wtedy to by kurwa sadol by nie istniał, skąd tacy debile się biorą?
Wtedy to by kurwa sadol by nie istniał, skąd tacy debile się biorą?
A dam piwo niech się na głównej wkurwiają.
hahaha..... ups, zeszczałem się ze śmiechu...
Trzymaj piwko, rzadko odwiedzam yt więc za forwarding ci się należy
Trzymaj piwko, rzadko odwiedzam yt więc za forwarding ci się należy
Skoro klejnuty to i tak będzie na głównej, a więc i piwo się należy za wrzutę jako pierwszy ;P
Z ciekawości przesłuchałem oryginał. Nie była to najlepiej podjęta decyzja w moim życiu.
Pomimo, że spodziewałem się "wysokiego" poziomu muzycznego tej (miałem napisać piosenkarki, ale ktoś mógłby się obrazić) odtwórczyni, muszę zawsze sprawdzić, moje uszy od kilku minut są na fochu za okrutny na nich gwałt...
Dopięła swego i pół Polski o niej mówi. 2 tygodnie temu spora część ludzi nie miała by pojęcia czy ta baba gnój na torach rozrzuca czy hentai produkuje. A dzisiaj wszyscy wiedzą, że śpiewa. Gówno śpiewa ale śpiewa. Teraz wszyscy się zainteresują jak Natasha nowy klip wypuści. To gówno to nie jej własny wytwór tylko celowy zabieg menadżera żeby ją pokazać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów