18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
SiN87 2014-01-17, 16:15 3
Kolejna dobra przeróbka Cezika piwa nie dostaniesz bo udostępnić to każdy głupi potrafi
Zgłoś
H................g 2014-01-17, 16:21 79
@Up debilu, to kurwa nikt ma nie wstawiać w ogóle na sadola materiałów?
Wtedy to by kurwa sadol by nie istniał, skąd tacy debile się biorą?
Zgłoś
mat88 2014-01-17, 16:28 21
@SiN87 przepraszam dałem Ci piwo przypadkowo. Proszę oddać.
Zgłoś
K................s 2014-01-17, 17:18 2
A dam piwo niech się na głównej wkurwiają.
Zgłoś
hubi96 2014-01-17, 17:20
hahaha..... ups, zeszczałem się ze śmiechu...
Trzymaj piwko, rzadko odwiedzam yt więc za forwarding ci się należy
Zgłoś
Zeely 2014-01-17, 18:12
Skoro klejnuty to i tak będzie na głównej, a więc i piwo się należy za wrzutę jako pierwszy ;P
Zgłoś
SiN87 2014-01-17, 20:46
@Hacerking debilu, Sadol już dawno nie istnieje.
Zgłoś
rafal88x 2014-01-17, 20:49
Warstwa merytoryczna tekstu ambitniejsza niż oryginał..
Zgłoś
Sledziu_w 2014-01-17, 21:00 13
Z ciekawości przesłuchałem oryginał. Nie była to najlepiej podjęta decyzja w moim życiu.
Zgłoś
satanek16 2014-01-17, 21:12
Pomimo, że spodziewałem się "wysokiego" poziomu muzycznego tej (miałem napisać piosenkarki, ale ktoś mógłby się obrazić) odtwórczyni, muszę zawsze sprawdzić, moje uszy od kilku minut są na fochu za okrutny na nich gwałt...
Zgłoś
slig01 2014-01-17, 22:10
Dopięła swego i pół Polski o niej mówi. 2 tygodnie temu spora część ludzi nie miała by pojęcia czy ta baba gnój na torach rozrzuca czy hentai produkuje. A dzisiaj wszyscy wiedzą, że śpiewa. Gówno śpiewa ale śpiewa. Teraz wszyscy się zainteresują jak Natasha nowy klip wypuści. To gówno to nie jej własny wytwór tylko celowy zabieg menadżera żeby ją pokazać.
Zgłoś
Gomula 2014-01-17, 23:15 3
Zgłoś
Jab7kO 2014-01-17, 23:23
Hacerking napisał/a:

@Up debilu, to kurwa nikt ma nie wstawiać w ogóle na sadola materiałów?
Wtedy to by kurwa sadol by nie istniał, skąd tacy debile się biorą?

Ja wiem! Ja wiem. z DUPY
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów