And You? Did You ever work with the kielbasa?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
to nie kiełbasza to je parówka....jakaś taka dłuuuuuga
@up
O, widzę, że jest ktoś, kto ma doświadczenie w pracy z kielbasą...
O, widzę, że jest ktoś, kto ma doświadczenie w pracy z kielbasą...
@up
Przecież kolega jacekmatys wyjaśniał że to nie jest kiełbasa tylko parówka.
@torro po prostu chciałeś się popisać do chłopaka jak to zapewne zawsze robisz...
Theez napisał/a:
@up
No właśnie po tym wnoszę, że się zna...
w ju es ej w tych budkach z hot dogami jedną z popularnych nazw (odmian) "hot doga" jest "polish dog", a natomiast w marketach na opakowaniach na kiełbasach jest często przymiotnik "polska", niestety nie smakuje to jak polska kiełbasa, a jak mięso z psa zmielone z budą cytując klasyka.
Możecie mi wierzyć lub nie,ale kiedy powiedziała-''can I show u?'' wyjebało mi flashplayer-a.
to chyba jakiś znak.pierdole,nie oglądam.
@laskaww
Ja kupuję w Polsce piwo Heineken, na którym jest przymiotnik "holenderskie" i ni ch... nie smakuje jak to, które piłem w Amsterdamie, tylko niestety jak zwykły Żywiec, o ssso chozzzziii?
Może masz kontrolę rodzicielską założoną...
Ja kupuję w Polsce piwo Heineken, na którym jest przymiotnik "holenderskie" i ni ch... nie smakuje jak to, które piłem w Amsterdamie, tylko niestety jak zwykły Żywiec, o ssso chozzzziii?
rozkurw napisał/a:
Możecie mi wierzyć lub nie,ale kiedy powiedziała-''can I show u?'' wyjebało mi flashplayer-a.
Może masz kontrolę rodzicielską założoną...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów