📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
1:55 - wyszedłem
Kurwa kurwicy dostac kurwa Rokitnica Zabrze polecam wszystkie filmiki Norbiego
@perun88: chodź, wytnij
dostaniesz wpierdol i sie skończy
pozdro dla wszystkich którzy są z rokity! bo jo jest ;]
Feragas Ty cimny byku a od kiedy to węgiel jest wasz?! a tak wogóle to ślązacy i ta ich gwara to jest potrzebna tylko do tego żeby się z was pośmiać,ani Polacy ani Niemcy -którym bez mydełka w dupę włazicie-was nie chcą
Ja pierdole, najbardziej irytuje mnie fakt iż, 3/4 ludzi którzy wypowiadają się jaka nasza (śląska) gwara jest ble, fuj, rzygi (jo tego nie rzygoł btw) to zakompleksieni 13-latkowie, spędzający większość swojego marnego życia przed komputerem, dowartościowując swoje marne ego, by stłumić fakt iż są nikim w układzie pokarmowym świata, amen.
Poza tym jo tego nie rzygoł bo jak Ci przejada przez ryj to bydziesz mioł.
Poza tym jo tego nie rzygoł bo jak Ci przejada przez ryj to bydziesz mioł.
Feragas napisał/a:
A gorole to pasożyty Śląska:) Gdyby nie nasz węgiel, to byście dalej zapałkami się ogrzewali:)
A gdyby nie Wielkopolska to byście ten węgiel na obiad wpierdalali zamiast ziemniaków.
marcingrychtol napisał/a:
@perun88: chodź, wytnij
bakłażanie wracaj lepiej do swoich slumsów, napij się jabola, wąchnij kleju nic więcej ci w życiu nie zostało...
@ gdyby nie węgiel ze śląska to byśmy w takiej dupie nie byli jak jesteśmy. Pierdolone związki zawodowe, trzynastki i nierentowne kopalnie, do których społeczeństwo tylko dokłada... Btw. i tak opalamy się węglem sprowadzonym zza granicy, bo wychodzi taniej, więc skończ pierdolić.
hehe to ten typ co filmuje żyli ze slaska między innymi "oczy kobry" haha
perun88 jaki z ciebie jest prostak. w dupie byles gowno widziales! slazak to taki sam czlowiek jak ty tyle ze potrafi mowic dodatkowo po slasku i nienawidzi takich jak ty! wszystko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów