18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Pewna czarna kobieta z dzieckiem postanowiła oblać kierowce autobusu za to że tak długo stała na przystanku...

Moim zdaniem suce się należało, ale i tak dostała za mało ( Mam na myśli tę z dzieckiem)

Zajebane z facebooka
Zgłoś
MAHORA 2015-10-31, 1:18 27
Małpy jak to małpy zawsze skore do psot ;-P

always look on the bright side of life
Zgłoś
Damian9696 2015-10-31, 1:20 13
10/10.
Zgłoś
P................y 2015-10-31, 1:20 9
Małpa się zasłoniła małpką, a kolejna ją okłada.
Zgłoś
a................d 2015-10-31, 1:29 12
Szkoda że ją odciągnęli
Zgłoś
czarnów 2015-10-31, 3:32 5
Moim zdaniem nie powinni jeździć autobusem, oczywiście czarnoamerykanie i mudziny i ciapate i wszekiego rodzaju brudate amen.
Zgłoś
HistoriaPolskiegoRapu 2015-10-31, 3:55 1
No i to nie jest rasizm tylko zwykłe wpierdol

Uważaj jak tańczysz, bo życiowy parkiet bywa śliski
Zgłoś
Przemek81 2015-10-31, 9:34 2
Wydaje mi się ze kierowcą autobusu tez jest kobieta?
Zgłoś
~Faper Noster 2015-10-31, 9:45
Fejk, bo nie ma komu klaskać

21 = 3 * 7
Zgłoś
saves 2015-10-31, 9:54 11
Częstotliwość używania przez czarnych słowa "bitch" można spokojnie porównać do ilości ciapackich "allahów akbrarów".
Zgłoś
tarcer123 2015-10-31, 9:58
Należało się. FAKT. Ale tak nie zachowuje się odpowiedzialny kierowca autobusu i facet.
Zgłoś
mygyry 2015-10-31, 9:58 1
Bo każdy kierowca powinien mieć obrzyna, żeby nie chodziły patologi głupie pomysły po głowie
Zgłoś
rubin69 2015-10-31, 10:21 4
tarcer123 napisał/a:

Należało się. FAKT. Ale tak nie zachowuje się odpowiedzialny kierowca autobusu i facet.

ślepy jesteś? kierowca autobusu to kobieta!
Zgłoś
nfsmaniakpl 2015-10-31, 10:38 2
Czy mi się zdaje czy ta czarna małpa ma obsrane gacie
Zgłoś
CichaWoda 2015-10-31, 10:46
mudżyny powinny mieć jeden tylko środek lokomocji: śmieciarę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów