📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
Filmik chujowy/przeciętny ale podkład muzyczny uratował i obronił ten temat !!! No cóż, muszę to przyznać, brawo Halman
psotny_fiutek napisał/a:
Filmik chujowy/przeciętny ale podkład muzyczny uratował i obronił ten temat !!! No cóż, muszę to przyznać, brawo Halman
Dokładnie to samo chciałem napisać Podkład pojebany, ale uszlachetnił filmik, za inwencję twórczą piwko
Raczej wygląda na atak padaczki, ale cholera wie
CrystalFairy napisał/a:
Próbuje się nie zesrać podczas jazdy.
Dobry podkład.
CrystalFairy napisał/a:
Ja bym obstawiał zawał
Wygląda podobnie jak NOP po chińskich szczepionach na COVID - widywane na innych filmach w necie jak następuje atak wykręcający mięśnie i padają.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Uspokoję was, to tzw. padaczka. Grom wie o jakim podłożu ale w PL zgodnie z przepisami wstrzymywanie są (przynajmniej powinny) uprawnienia w momencie wykrycia.
O KURWA ale nuta musiała wejść mu zajebista że tak zareagował, ktoś ma pomysł co wszedło ??? jebneło basem ??
Wszyscy piszą, że zajebisty podkład, a ja mówię że montażysta spierdolił genialny pomysł na filmik. Gdyby wrzucił drugą zwrotkę to byłby hit. W tytule niby nawiązane ale i tak spartolona robota.
"Kierowca autobusu co zdążyć chciał na czas,
Do dechy radio zgłośnił i wdepnął mocno w gaz..."
"Kierowca autobusu co zdążyć chciał na czas,
Do dechy radio zgłośnił i wdepnął mocno w gaz..."
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów