Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ruski jak dla mnie to się mogą wszyscy pozabijać. Tak samo jak banderowcy.
Za mało znaków żeby skumać że to Szwecja:)
Nikt mi nie powie że białe jest białe, a czarne jest czarne!!!
[ Dodano: 2024-11-25, 01:15 ]
to nie kierowca, tylko kierownica?... kierowczyni?...kierowniczka?... w każdym razie baba
Zmywarka z funkcją prowadzenia pojazdów mechanicznych🙂
chciałabym zobaczyć gościa, który każe jej zmywać
One robią to same, nie trzeba kazać. Tak są zaprogramowane.
Po czasie skumałem że jesteś babką.
Wy robicie to same. 🙂
to powinien byc standard z takimi kurwami
Chłopie wyjebane jako kierowca autobusu nie ma co wykraczać poza zakres swoich obowiązków, od łapania tych bandytów są kanary. Nie bede się bawił za najniższa krajowa w policjantami ryzykował życia. Filmiki z brazyli uczą ze tacy pasażerowie na gapę lubią mieć bonusowy asortyment przy sobie.
Wydawało mi się że to ruski ścierwa. A jeśli nie to z kąd to ?
Z kąd to? Z dupy -tak jak twoja ortografia.
Nie zwróciłem uwagi. IQ tu nie ma nic do rzeczy.
Pokazujesz że ma
[ Dodano: 2024-11-25, 05:37 ]
Chłopie wyjebane jako kierowca autobusu nie ma co wykraczać poza zakres swoich obowiązków, od łapania tych bandytów są kanary. Nie bede się bawił za najniższa krajowa w policjantami ryzykował życia. Filmiki z brazyli uczą ze tacy pasażerowie na gapę lubią mieć bonusowy asortyment przy sobie.
W większości państw Europy kierowca również jest bileterem i konduktorem.
To jemu pokazujesz bilet bądź ów bilet kupujesz.
W każdym europejskim kraju jakim byłem kierowca autobusu sprawdza bądź sprzedaje bilet.
Metro,kolej podmiejska - tam jest już inaczej.
Ruski jak dla mnie to się mogą wszyscy pozabijać. Tak samo jak banderowcy.
Ty jesteś jakiś jebniety
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów