Nie masz biletu ? to wypierdalaj.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szwecja wstaje z kolam.
Kurde że ludziom się chce szarpać z innymi i zgrywac jakichś strażników w sprawie takiej głupoty.
Ja totalnie miałbym to w dupie.
Ja totalnie miałbym to w dupie.
Nome napisał/a:
to nie kierowca, tylko kierownica?... kierowczyni?...kierowniczka?... w każdym razie baba
"Kierowczyni", według politpoprawnej polszczyzny lansowanej przez lewicę z Wyborczą na czele. Co brzmi komicznie, już lepiej zostawić "kierowca", a męską formę zmienić na "kierowiec".
A tymczasem, "sędzia" obu płci jest "sędzią" i jakoś nikt nie lansuje "sędzini", choć kiedyś w użyciu było "sędzina". Podejrzewam, że to dlatego, że sędziowie to wpływowa grupa i nie życzą sobie takich idiotyzmów. Kierowcy nie mają takiej siły przebicia.
Bmwf10520 napisał/a:
Pokazujesz że ma
W większości państw Europy kierowca również jest bileterem i konduktorem.
To jemu pokazujesz bilet bądź ów bilet kupujesz.
W każdym europejskim kraju jakim byłem kierowca autobusu sprawdza bądź sprzedaje bilet.
Metro,kolej podmiejska - tam jest już inaczej.
Chyba w europejskich krajach byłej ZSRR albo Jugosławii.
drukarka666 napisał/a:
Chyba w europejskich krajach byłej ZSRR albo Jugosławii.
UK
Hiszpania
Irlandia
Grecja.
W tych krajach byłem wielokrotnie i bilet kupuje się w autobusie a jeśli masz miesięczny to czytnik jest przy kierowcy.
Wsiada się jednymi drzwiami.
A teraz rozbij świnkę i kup bilet do jednego z wymienionych państw i sam zobacz.
Rusz dupsko z piwnicy i zobacz jak wygląda świat.
To ta postępowa Szwecja przez którą lewackie ścierwo zalewa całą Europę. Kto by pomyślał ...
Dobrze z kórwą postąpiła.
BlackSadolRazor napisał/a:
Pomyliłeś tematy
a jakie to ma dla niego znaczenie? Mentzen, czy inny Braun tak kazał mówić i mówi...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów