📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
zakooo napisał/a:
Ty faktycznie się z gościa dymi
Obstawiam że to z powodu różnicy temperatur. Paruje ciepła krew albo koleś wyzionął ducha.
Nie jestem busiarzem, ale z moich obserwacji, nabytych jeszcze za dzieciaka, jak jeździłem busikami wynika:
1. Nie przełączył na luz (w Neoplanie, Manie, Volvo, Solarisie taki mały wihajsterek na konsoli przy kierownicy), autobusy mają automatyczny hamulec
2. Wysiadł w celu odbycia przerwy w dyspozytorni, lub skorzystania z kibelka
3. To co pewnie wszystkich ciekawi, pochyla się pod zderzakiem, bo tam jest przycisk do otwierania drzwi (tak było w Ikarusach, Jelczach, Neoplanach i Manie, w Volvo i Solarisie ten przycisk jest od góry przy szybie)
4. Po przejechaniu dymi się, bo go zapewne silnik/rura wydechowa nieco przypiekła, a że jak zwykle w Rosji piździ to efekt widoczny nawet z tak gównianej kamerki.
1. Nie przełączył na luz (w Neoplanie, Manie, Volvo, Solarisie taki mały wihajsterek na konsoli przy kierownicy), autobusy mają automatyczny hamulec
2. Wysiadł w celu odbycia przerwy w dyspozytorni, lub skorzystania z kibelka
3. To co pewnie wszystkich ciekawi, pochyla się pod zderzakiem, bo tam jest przycisk do otwierania drzwi (tak było w Ikarusach, Jelczach, Neoplanach i Manie, w Volvo i Solarisie ten przycisk jest od góry przy szybie)
4. Po przejechaniu dymi się, bo go zapewne silnik/rura wydechowa nieco przypiekła, a że jak zwykle w Rosji piździ to efekt widoczny nawet z tak gównianej kamerki.
to się nazywa " rozszerzone samobójstwo". odjebał siebie i autobus...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów