📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Gmork napisał/a:
Pewnie pojebał P z D
Coś za mocno szarpnęło gdy ruszał. A to nie jakiś elektryk jest?
Że też ktoś pamięta jeszcze ten kawałek, mam jeszcze gdzieś na strychu całą kasetę Kukiza i Cycków, ale fakt odjebał manewr pierwsza klasa
1. Kto kurwa podłożył tak zjebaną muzykę?
2. Dlaczego ten gość po przejechaniu się kurwa dymi?
2. Dlaczego ten gość po przejechaniu się kurwa dymi?
Po pierwszej nutce! Zośka.
Pewnie Halman. Kto by to jednak nie był, na bank chodzi o pierwszą zwrotkę, czyli o kierowcę autobusu co zdążyć chciał na czas.
zorskel27 napisał/a:
1. Kto kurwa podłożył tak zjebaną muzykę?
Pewnie Halman. Kto by to jednak nie był, na bank chodzi o pierwszą zwrotkę, czyli o kierowcę autobusu co zdążyć chciał na czas.
Autopilot tesli, test na ruskich autobusach. Ofiary przewidziane z góry. W końcu Rosja.
kukiz jest sprzedawczyk
Koleś nie zaciągnął hamulca ręcznego, a jak zamknął drzwi to zwolnił się hamulec przystankowy .
Mało razy pytaliście różnych ludzi w życiu "dasz się przejechać?". To był właśnie ten który dał się przjeechać.
zakooo napisał/a:
Ty faktycznie się z gościa dymi
stawiam, że miał jakiegoś epapierosa albo inne gówno, a podczas najechania pierdolnęło
Żeby uniknąć konsekwencji braku zaciągnięcia hamulca rzucił się pod autobus
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów