Może wierzy w zabobony i nie chciał żeby mu czarny kot drogi przeszedł tak czy tak miał pecha,stracił prawko bo przekroczył limit, na końcu jeszcze popisówka na rondzie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakim trzeba być popierdolonym bydlakiem, by chcieć bez powodu zakończyć życie innej istoty? Nie mówiąc już o tym,że z tego kota to pewnie było więcej pożytku niż z tej kurwy w bmw. Żeby ktoś go kiedyś na masce rozpierdolił dla zabawy.
Niczym ten śmieć nie różni się od niemców, co tu wbili w 39, czując się lepszymi i silniejszymi.
Niczym ten śmieć nie różni się od niemców, co tu wbili w 39, czując się lepszymi i silniejszymi.
wkurwiają mnie te samochody i ich kierowcy, trzeba być zakomplesioną pizdą żeby jeździć BMW
@Piełun dla mnie bmw to zajebiste autka, tylko u nas i ogólnie w europie wschodniej mają złą sławe, bo małolaci,buraki itp. kupują sobie nastoletnie wersje z małymi silnikami i kozaczą bo to w końcu bmw, mają pod maską 1.6,1.8 a zachowują się na drodze jakby jechali wersją m
qhashowi już podziękujemy, komplecik ostrzeżeń zaraz będzie na koncie
zobaczyl kotka i sie zesrlal, co za kozak
Typek jest z miasta Lubawa jest kierowcą taksówki, i ma bardzo bogatych "starych" adoptowali go a on do niczego sie nie nadaje kupili mu prawko, samochód jeden drugi trzeci bo wszystkie rozpierdala a na koniec licencje taksówkarza, rok temu rozjebał sie na drzewie i prawie zabił kobitke bo przymrozek sie zrobił i typek odkrył ze ma hamulec ręczny. ale jest plus..... typek dzieki temu nagraniu nie ma juz prawka
Też bym skurwiela przejechał.
gura87 napisał/a:
Typek jest z miasta Lubawa jest kierowcą taksówki, i ma bardzo bogatych "starych" adoptowali go a on do niczego sie nie nadaje kupili mu prawko, samochód jeden drugi trzeci bo wszystkie rozpierdala a na koniec licencje taksówkarza, rok temu rozjebał sie na drzewie i prawie zabił kobitke bo przymrozek sie zrobił i typek odkrył ze ma hamulec ręczny. ale jest plus..... typek dzieki temu nagraniu nie ma juz prawka
tutaj źródło
ilawa.policja.gov.pl/o08/aktualnosci/10202,Ukarany-mandatem-za-driftow...
Na koniec chyba chciał szpanersko przedriftować przez rondo no ale 360 w miejscu obleciało, popędził pieluchę zmienić.
"przejedzie kota bo nieszczęście będzie jak przebiegnie " zasrane zaboboniarze, tylko jedna religia tak ma
prawdziwy myśliwy, pewnie tam wiózł jaką karine to chciał przyszpanować, żę kota łumnie rozjechać, by mieli co dzieciom potem opowiadać
@up'y Parę sekund filmiku z kotem i tyle emocji. Jebnął? Nie jebnął. Na chuj drążyć temat.
I bardzo dobrze, że stracił prawko. Mniej idiotów na drogach mniej problemów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów