Na gorącym uczynku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
takija napisał/a:
Piwo dla autora, który myje szybę dla lepszego nagrania!
wycieraczki chyba do wymiany coś smugi zostają
Przema napisał/a:
na jakiej podstawie mogą go ukarać? skoro stoją 100metrów za przejściem i nie widzą światła? a że z drugiej strony jest sygnalizacja to nie znaczy że musi być równo zsynchronizowana
Takiej, że w przeciwnym kierunku też są światła, które działają w tym samym czasie Musi być równo inaczej rozjebało by pieszych, a jeśli są niewielkie różnice to w takim razie z drugiej strony musiało być żółte, a już bardzo mało prawdopodobne że zielone inaczej te światła powinny być naprawione. No ale są sprawne jak widzimy na filmie Poza tym pewnie też jechał za szybko w końcu BMW.
....i kto z kierowców nigdy nie śmignął na czerwonym, przechodzącym w najróżniejsze odcienie zieleni, niech pierwszy rzuci kamieniem
ja pierdole to dopiero za 148 lat... i takie chujowe samochody beda?
Już przed światłami zwalniał żeby do nich spokojnie zjechać.
Dobry i mocny film! A masz może jakiś z serii "zaparkował na zakazie postoju"?
Jak zacynil, ze plyn do spryskiwaczy ma, powodzi sie widze
He he każdy kto jechał DK86 więcej niż raz wie że tam lubi czaić się zło.
niuch niuch DK86 na Tychy, stoją tam gdzie zawsze panny po grzybobraniu, mają tam nawet taki zajebisty fotel
Jak to jest, że idiotów stać na samochody I do tego ciągnie ich do BMW
Najgorsze co może być. Zabrać prawo jazdy natychmiast. Idiota i do tego niezdecydowany. Jak nie wiesz czy przejechać na żółtym lub wyprzedzać i się wahasz to nie wykonuj manewru bo go wykonasz z opóźnieniem! Masakra jak na to patrzę, aż strach wsiadać na motocykl...
rejestrator z biedronki za 79 PLN
zimowy płyn do szyb z lidla za 8.99PLN
jazda blokując lewy pas jak pizda GRATIS
beka z biemdablju jadąc dacia logan BEZCENNE
zimowy płyn do szyb z lidla za 8.99PLN
jazda blokując lewy pas jak pizda GRATIS
beka z biemdablju jadąc dacia logan BEZCENNE
I po co taki długi filmik?
Przema napisał/a:
na jakiej podstawie mogą go ukarać? skoro stoją 100metrów za przejściem i nie widzą światła? a że z drugiej strony jest sygnalizacja to nie znaczy że musi być równo zsynchronizowana
masz rację, bo przejście może być dwuetapowe, ale ...
z reguły w takich sytuacjach przed przejściem stoi nieoznakowany radiowóz - wszystko nagrywa i tworzy w ten sposób dowody niedowiarkom. Opłaca, bo mandat za takie przewinienie spory, a ganiać radiowozu nie trzeba i paliwo oszczędzone
Cytat:
A gdyby tu było przedszkole w przyszłości i wasz mały synek, przechodziłby w przyszłości, którego jeszcze nie macie.... więc nie mówcie mi, że siedzi z tyłu!!!!
upewnic sie, ze nie ksiadz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów