Na gorącym uczynku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
I bardzo dobrze. W przedszkolu już ucza dzieci, że na czerwonym trzeba się zatrzymać. Ale szkoda, ze w nic nie przypierolił...
To 400 zł i kilka punktów, to chuj nie kara...
To 400 zł i kilka punktów, to chuj nie kara...
droga katowice-tychy..te chuje tam non stop stoją..
A gdyby tu było przedszkole w przyszłości i wasz mały synek, przechodziłby w przyszłości, którego jeszcze nie macie.... więc nie mówcie mi, że siedzi z tyłu!!!!
saves napisał/a:
A gdyby tu było przedszkole w przyszłości i wasz mały synek, przechodziłby w przyszłości, którego jeszcze nie macie.... więc nie mówcie mi, że siedzi z tyłu!!!!
ale to może faktycznie ksiądz jechał ...
w sumie - nawet wtedy ma to sens
Hop, i główna Twoja, znaj mą łaskę lichy temacie!
Instant Karma
Będzie Mandat Wlepiony
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów