📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa czekałem do ostatniej sekundy z utęknieniem. Nie zawiodłem się
Nie takie rzeczy się za młodu robiło. Pamiętam jak kiedyś złożyliśmy się na osiemnastkę na malucha dla kolegi. Zaparkowaliśmy samochód pod jego domem i przecieliśmy linki hamulcowe z myślą że przy wjeździe do garażu walnie w coś. Kolega ( wielki fan motoryzacji) owszem ruszył ale na ulicę szybkiego ruchu. Dzisiaj jest rocznica
Zachariasz pamiętamy niech ziemia ci będzie lekka.
O żal, ale słabego ma skilla.
Mordimer napisał/a:
Nie takie rzeczy się za młodu robiło. Pamiętam jak kiedyś złożyliśmy się na osiemnastkę na malucha dla kolegi. Zaparkowaliśmy samochód pod jego domem i przecieliśmy linki hamulcowe z myślą że przy wjeździe do garażu walnie w coś. Kolega ( wielki fan motoryzacji) owszem ruszył ale na ulicę szybkiego ruchu. Dzisiaj jest rocznica
Nie no super historia brachu, ale w maluchu z tego co wiem to hamulce hydrauliczne są. Tylko ręczny jest na linkę.
Jebany gimbus, niech ginie jak nie potrafi dobrze nakręcić wypadku Gdzie drugi kierowca, wóz i droga?
A mógł być hard
Edit
@up
ten jebany tekst to chyba pierwszy raz powiedzieli na połozniczym jak cie zobaczyli.
Gimbusom i innym debilom powtarzającym 1000 teksty z jutuba stanowcze
Edit
@up
ten jebany tekst to chyba pierwszy raz powiedzieli na połozniczym jak cie zobaczyli.
Gimbusom i innym debilom powtarzającym 1000 teksty z jutuba stanowcze
Kiepski opis posta a sam filmik do bani, liczyłem,że przypierdolą w tira.
na miejscu starych wpierdol i foty na hard !!!
I wypierdolili się i będzie wpierdol od starego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów