Black Snake napisał/a:
Szkoda, że nie trafił na mnie i ekipę jak na wypad ASG jedziemy lub wracamy. Fajnie by srał jakby mu 4 chłopa z auta wyleciało z M4-kami, M16-stkami, Waltherami, Glockami i chuj wie jeszcze z czym. Zależy kto jedzie ;D
Jak ja bym was zobaczył na miejscu tego domorosłego kozaczka, 18-latków w uno od mamy, ubranych w "mundury". To bym od razu wiedział ze lamusami jesteście (jeszcze większe niż "Gentleman" z filmiku) i bym was wyśmiał. Ty naprawde myślisz że ktoś by się wystraszył. No ale takim wieśniakiem jak kierowca osobówki nie jestem. I bym pojechał dalej po po co się rzucać jak przygłup bez podstawówki
To taki zamerykanizowany wieśniak, kowboj z sprówą. Ciekawe czy by tak kozaczył bez tego plastiku polakierowanego dekolakiem.
Na prawdę takim nie należy ustepować tylko ich tępić a najlepiej przy kumplach tego samego pokroju(wiem że doświadczenia że nawet jak ich jest 3 to nikt mu nawet nie pomoże). A najlepiej jak normalny człowiek zgłosić całe zajście od razu na policje. Takie barany na pewno pokroju częściowo JP to sikają w gacie na samą myśl o policji, bo mają zawiasy za kradzież kompaków
Tak poza tym, autorze jeśli byś mógł daj linka do tego filmiku na yt