📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
ja pierdole jeszcze go wjebią do tego mikro auta na tylne siedzenie piękna akcja ratunkowa
I tak w szpitalu powiedzą że to covid go zajebał
Kokosinium napisał/a:
I tak w szpitalu powiedzą że to covid go zajebał
Nie wywołuj wilka z lasu.Kurwa twa mać.Proszę ja ciebie.
Nic śmiesznego. Każdy, kto zginął w pracy, zarabiając na swoją rodzinę powinien zostać pochowany jak bohater...
Upiekło mu się.
Się wyrwała, do kuchni wracaj.
smc napisał/a:
Nic śmiesznego. Każdy, kto zginął w pracy, zarabiając na swoją rodzinę powinien zostać pochowany jak bohater...
Się wyrwała, do kuchni wracaj.
Ciekawe ile to go voltów pojebało, że prąd aż do ziemi przez opony się dostał. Z takim pierdolnięciem to wygląda jak piorun.
Olashenco napisał/a:
Ciekawe ile to go voltów pojebało, że prąd aż do ziemi przez opony się dostał. Z takim pierdolnięciem to wygląda jak piorun.
Te auta i naczepy muszą być uziemione gdy cokolwiek przy nich robisz, więc...
Scoo napisał/a:
Jakiś ekspert się wypowie dlaczego taki obrót sprawy miał miejsce?
Nad cysterką zapewne jakieś druty szły. A co do akcji ratunkowej to już taki mają klimat.
niemamskarpet. napisał/a:
ja pierdole jeszcze go wjebią do tego mikro auta na tylne siedzenie piękna akcja ratunkowa
zabierają do zmielenia puki jeszcze ciepły
smc napisał/a:
A jak nie miał rodziny?
smc napisał/a:
Przecież on pracował na smalec, kiełbasy, boczek i piwsko.
A ten drugi zdziwiony, do dziś rozkminia gdzie się podział jego kolega.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów