📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja rozumiem ze kazdy moze protestowac, bo taka uroda demokracji, ale protest powinien cos za soba niesc, jakies hasla, czyny, ofiary, a te chuje tak siedza po prostu i daja soba poniewierac tak jak im sie to nalezy. Przeciez oni nawet nie wiedza po co protestuja
donkapusta napisał/a:
Prawo powinno zobowiązywać użytkowników dróg do rozjeżdżania takich niedojebów mózgowych uprzykrzających życie ciężko pracującym. Jeszcze kurwy nic nie zrobiły w życiu, nie zapracowały na swoje utrzymanie, ale uzurpują sobie prawo pouczania innych.
Z twoja inteligencja spodziewam się że ogladasz filmiki z idiotami z konfederacji.
Haha mi tydzień temu w korku taka kurwa stanęła i co zrobisz nic bo jeszcze do więzienia pójdziesz, przyjechały psy zabrali na bok spisali i pojechali a 2 h w pizde przez tą dziwkę
kurwa nic mi tutaj nie podnosi tak cisnienia jak takie jebane kurwy nieroby utrudniajace zycie innym, ale bym kurwy gazowal i jebal paralizatorem, i jeszcze tych pedalow z kamerami przygladajacych sie, a chuj im w pysk...
Tylko na tym polega demokracja by protestować a kierowca straci prawo jazdy gdyż jest widać niezrownowazony
FourthIllusion napisał/a:
kurwa nic mi tutaj nie podnosi tak cisnienia jak takie jebane kurwy nieroby utrudniajace zycie innym, ale bym kurwy gazowal i jebal paralizatorem, i jeszcze tych pedalow z kamerami przygladajacych sie, a chuj im w pysk...
Rząd ma ochronę SOP, nic im nie zrobisz...
damian15snk napisał/a:
Ty idz z tym do "pytanie na sniadanie"
Nie musi. Zostało to udowodnione i potwierdzone przez oficjalne źródła. Niestety nie można tu wklejać linków do innych stron.
Siriuz napisał/a:
Dokładnie tak! Jezdnia jest do jeżdżenia. Nie powinno być absolutnie żadnej ochrony prawnej dla pieszych na jezdni. Wchodzisz na własną odpowiedzialność. Byłby spokój a liczba wypadków z udziałem pieszych na jezdni drastycznie by zmalała.
Jak sama nazwa wskazuje, jezdnia służy do rozjeżdżania.
Czekam niecierpliwie, aż zawita tu filmik z przejechania przez takie zgromadzonko
Szkoda, że się nie przykleili do asfaltu:D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów