Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawo powinno zobowiązywać użytkowników dróg do rozjeżdżania takich niedojebów mózgowych uprzykrzających życie ciężko pracującym. Jeszcze kurwy nic nie zrobiły w życiu, nie zapracowały na swoje utrzymanie, ale uzurpują sobie prawo pouczania innych.
Dokładnie tak! Jezdnia jest do jeżdżenia. Nie powinno być absolutnie żadnej ochrony prawnej dla pieszych na jezdni. Wchodzisz na własną odpowiedzialność. Byłby spokój a liczba wypadków z udziałem pieszych na jezdni drastycznie by zmalała.
ci pomarańczowi to zwykłe kurwy opłacane przez kreml. Im bardziej orki dostają wpierdol na ukrainie, tym wiecej zjebów opłacanych z kremla
Ty idz z tym do "pytanie na sniadanie"
ci pomarańczowi to zwykłe kurwy
Nieprawda. Zwykłe kurwy to chociaż uczciwie pracują i nikomu życia nie utrudniają. Te zjeby na ulicy to kurwy przebrzydłe.
Nieprawda. Zwykłe kurwy to chociaż uczciwie pracują i nikomu życia nie utrudniają. Te zjeby na ulicy to kurwy przebrzydłe.
no przecież pracują na rzecz kremla
Dokładnie tak! Jezdnia jest do jeżdżenia. Nie powinno być absolutnie żadnej ochrony prawnej dla pieszych na jezdni. Wchodzisz na własną odpowiedzialność. Byłby spokój a liczba wypadków z udziałem pieszych na jezdni drastycznie by zmalała.
Będziesz we Wrocku, to pisz do mnie na PW, bo realne piwo za to Ci się należy!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów