mistrzowsko wyprzedza
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
Kurwa... jakim cudem tacy ludzie mają prawo jazdy, koleś z Mitsubishi powinien się zatrzymać, spisać numery, na miejscu wezwać policję i pokazać ten film... szczegół że kurwa dadzą tylko mandat i na tym się skończy... ja pierdole za takie akcje na drodze powinni DOŻYWOTNIO ZABIERAĆ PRAWKO, a osobiście był bym za pierdoloną chłostą albo obcięciem obu nóg i rąk... KURWA MAĆ... początek weekend'u a ja już wkurwiony.
tak tak wszyscy kurwa nagle bezbledni na drodze nigdy nikt nie wymusil nikomu sie nie wjebal napinaja sie tylko Ci co nie maja prawa jazdy chyba dajcie spokoj
Wiadomo że każdy popełnia błędy ale większość wie, że się nie wyprzedza jeśli zaraz będzie stawał. To trochę tak jakbyś zaczął się ruchać wiedząc że musisz skończyć w połowie.
na początku wyglądało jak w NFS pierwszych - samochód jedzie a kiery nikt nie trzyma
Dobrze że mu kurwa prostej starczyło żeby na swój pas wrócić. Ja pierdole co za mongoł...
robe00 napisał/a:
Lanos ze znaczkiem mitsubishi ha ha
To mogl byc mitsubishi lancer.... Matoly
ale żeś teraz doj...bał sniegu do pieca
To mogl byc mitsubishi lancer.... Matoly
JA PIERDOLE . czy ciebie do końca pojebało znawco ? nie chce już tłumaczyć tego o czym jest ten filmik ale czy wy znacie tylko Mitsubishi Lancer ? czy to jest jedyny model jaki poznaliście podczas grania w zajebista serie nfs po szkole ? jeżeli tak to nie odzywaj się bo nic mądrego nie wniesiesz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów