18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 36 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 9 minut temu
pawel-jwe 2012-02-17, 19:13
Kurwa... jakim cudem tacy ludzie mają prawo jazdy, koleś z Mitsubishi powinien się zatrzymać, spisać numery, na miejscu wezwać policję i pokazać ten film... szczegół że kurwa dadzą tylko mandat i na tym się skończy... ja pierdole za takie akcje na drodze powinni DOŻYWOTNIO ZABIERAĆ PRAWKO, a osobiście był bym za pierdoloną chłostą albo obcięciem obu nóg i rąk... KURWA MAĆ... początek weekend'u a ja już wkurwiony.
Zgłoś
rj5 2012-02-17, 19:57 1
tak tak wszyscy kurwa nagle bezbledni na drodze nigdy nikt nie wymusil nikomu sie nie wjebal napinaja sie tylko Ci co nie maja prawa jazdy chyba dajcie spokoj
Zgłoś
@ndrew 2012-02-17, 20:47
Wiadomo że każdy popełnia błędy ale większość wie, że się nie wyprzedza jeśli zaraz będzie stawał. To trochę tak jakbyś zaczął się ruchać wiedząc że musisz skończyć w połowie.
Zgłoś
Stranuh 2012-02-17, 22:55
Oj tam... Przypomniało się kierowcy, że musi skręcić
Zgłoś
Millduck 2012-02-18, 1:35
na początku wyglądało jak w NFS pierwszych - samochód jedzie a kiery nikt nie trzyma
Zgłoś
wojas30 2012-02-18, 13:07
Dobrze że mu kurwa prostej starczyło żeby na swój pas wrócić. Ja pierdole co za mongoł...
Zgłoś
meier 2012-02-18, 20:34
robe00 napisał/a:

Lanos ze znaczkiem mitsubishi ha ha
To mogl byc mitsubishi lancer.... Matoly

ale żeś teraz doj...bał sniegu do pieca

asdasdasd
Zgłoś
reto 2012-02-18, 23:18
robe00 napisał/a:

Lanos ze znaczkiem mitsubishi ha ha
To mogl byc mitsubishi lancer.... Matoly

JA PIERDOLE . czy ciebie do końca pojebało znawco ? nie chce już tłumaczyć tego o czym jest ten filmik ale czy wy znacie tylko Mitsubishi Lancer ? czy to jest jedyny model jaki poznaliście podczas grania w zajebista serie nfs po szkole ? jeżeli tak to nie odzywaj się bo nic mądrego nie wniesiesz
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów