18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 49 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Blitzer 2012-02-17, 9:22 3
Misiek fajnie mruczy.
Zgłoś
paww 2012-02-17, 11:09
Może jechał na czwórce. Chciał przyspieszyc, wcisnał gaz do dechy a tu dupa. I jeszcze po nim trąbili, zwyrodnialcy...
Zgłoś
HondaH22 2012-02-17, 14:03
Załapał turbo-dziure i na niskich obrotach nie ogarnął nie spinał się do wyprzedzenia
Zgłoś
vass 2012-02-17, 15:40 54
Nie chce nic mówić, ale to mogła być kobieta To nagminne u nich, wyprzedzi i hamuje, bo sraczki dostaje, od szybkości
Zgłoś
solarik13 2012-02-17, 17:17
Do końca zastanawiał się czy wyprzedzać czy nie tuż przy swojej posiadłości. Co w tym dziwnego? Ludzie czasem popełniaja błędy.
Zgłoś
Takeda 2012-02-17, 17:23 1
Lanos dobre auto, tylko trzeba jeszcze umieć jeździć ;p

Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
Zgłoś
j................3 2012-02-17, 17:30 1
albo zjeżdżała na bok albo miała atak macicy
Zgłoś
exec 2012-02-17, 17:55
to normalne blacha w lanosie rdzewieje to wymieni sobie na koszt innego uczestnika ruchu drogowego
Zgłoś
golonko 2012-02-17, 17:56
Na 100% baba.
Zgłoś
dziaad 2012-02-17, 18:10
Blitzer napisał/a:

Misiek fajnie mruczy.

no to teraz mnie rozjebałeś. do tego gówna ładują równie gówniany silnik 2,0 TDI od VW który "mruczy" tak że aż chuj człowieka strzela. klekocze jak traktor, ot co!

jebie mnie opinia prostaków
Zgłoś
pksss 2012-02-17, 18:14
na chuj tak szybko po wiosce jeździ, a potem pretensje że wypadki
Zgłoś
robe00 2012-02-17, 18:20
Lanos ze znaczkiem mitsubishi ha ha
To mogl byc mitsubishi lancer.... Matoly
Zgłoś
flyingfishsieteserosinco 2012-02-17, 18:22
dziaad Może dlatego, że to silnik diesla?
Zgłoś
dziaad 2012-02-17, 18:27
jeżdżę dieslem i wiem o co cho. i nie jest to wielbione przez taksiarzy i wieśniaków umysłowych TDI w jebanym passacie B5.
@robe00 ledwie się zalogowałeś już kurwa kozaczysz, ssij kulacze MATOLE

jebie mnie opinia prostaków
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów