mistrzowsko wyprzedza
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Może jechał na czwórce. Chciał przyspieszyc, wcisnał gaz do dechy a tu dupa. I jeszcze po nim trąbili, zwyrodnialcy...
Załapał turbo-dziure i na niskich obrotach nie ogarnął nie spinał się do wyprzedzenia
Nie chce nic mówić, ale to mogła być kobieta To nagminne u nich, wyprzedzi i hamuje, bo sraczki dostaje, od szybkości
Do końca zastanawiał się czy wyprzedzać czy nie tuż przy swojej posiadłości. Co w tym dziwnego? Ludzie czasem popełniaja błędy.
Lanos dobre auto, tylko trzeba jeszcze umieć jeździć ;p
Blitzer napisał/a:
Misiek fajnie mruczy.
no to teraz mnie rozjebałeś. do tego gówna ładują równie gówniany silnik 2,0 TDI od VW który "mruczy" tak że aż chuj człowieka strzela. klekocze jak traktor, ot co!
To mogl byc mitsubishi lancer.... Matoly
dziaad Może dlatego, że to silnik diesla?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów