18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Wrzucam z translatora:

W Woroneżu kierowca minibusa wykonał namaz w kabinie z pasażerami

W Woroneżu kierowca autobusu nr 17 postanowił pomodlić się w samochodzie przed dzieckiem. Według naocznych świadków mężczyzna wszedł do salonu, zdjął buty, rozłożył dywanik na siedzeniach i zaczął się modlić. Jednocześnie pasażerowie sympatyzowali z uczuciami religijnymi i spokojnie czekali na zakończenie rytuału.

Zazwyczaj wierzący kierowca odmawia codzienne modlitwy na ulicy poza godzinami pracy, gdy autobus jest na ostatnim przystanku. Ale z powodu zimna mężczyzna wypuścił pasażerów wcześniej. Dyrektor firmy transportowej powiedział, że muzułmanin pracuje w firmie od 5 lat, nie było na niego żadnych skarg - ale od teraz jego praktyki religijne będą pokazywane jako wydawca.

Niezmanipulowany
Zgłoś
zipi 2022-01-23, 21:38 3
minimango.pl napisał/a:

To kim był Józef?

tylko róznica jest taka ze jak powiesz w Polsce ze ktoś rucha 10-12 latke to nikt nawet się nie zająknie ze typ jest psycholem i zasługuje na więzienie, a u muslimów hmmm czyli jest przykładnym muzłumaninem ? jestes debilem czy udajesz? poza tym co to za argument ze jak muslim rucha 10 latke to lewak odrazu mowi " w CHRZEŚCIJANSTWIE TEZ TAK JEST" no ale wikeszosc którzy to pisza jest ateistami, kazdy kto ma wiecej niz 50 iq zazwyczaj jest ateistą, ale to juz moje skromne zdanie.
Zgłoś
zbynekmaslanka 2022-01-23, 22:05
zipi napisał/a:

... kazdy kto ma wiecej niz 50 iq zazwyczaj jest ateistą, ale to juz moje skromne zdanie.

JEst tyle religii to ktoś musi pierdolić głupoty ... nie ma innej opcji. Druga sprawa to to jak ktoś stał się osobą wierzącą ? .... czy nie było tak że "z pasem" ojciec kazał latać do koscioła? Jaki tu wybór jakie natchnienie. Może coś jest po śmierci ale na pewno nie siedzi tam stary dziadek z brodą na tronie.
Zgłoś
Juzwa 2022-01-23, 22:07
minimango.pl napisał/a:

To kim był Józef?

Józek nie ruchał, zrobił to anioł za niego czy jakoś tak. To kim według ciebie był Józek?

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
raistpol 2022-01-23, 23:18 1
sothis napisał/a:

Ty, ja nie lubię ciapatych, ale nie rób kurwy z logiki.
Ślub nie równa się ruchaniu, to następuje tradycyjnie po wystąpieniu pierwszej miesiączki.

a o Bacha Bazi słyszałeś pajacu??
en.wikipedia.org/wiki/Bacha_bazi

i tak mnie jebie twoje zdanie
Zgłoś
sothis 2022-01-24, 0:46
raistpol napisał/a:

a o Bacha Bazi słyszałeś pajacu??

Pomijam, że pedalskie zabawy z dziećmi płci męskiej nijak mają się tak do ślubu jak i islamu, ot pedofile jak pedofile, najlepiej leczyć ołowiem.

Po drugie czytałeś wogole ten artykuł ze zrozumieniem? Co ma wspólnego istnienie islamskich watażków co mogą jebac ich prawo i ruchać dzieci do tego co napisałem?

Jeśli ktoś tu jest pajacem, to na razie wychodzi na to, że Ty.
Zgłoś
Halo 2022-01-24, 4:11
minimango.pl napisał/a:

To kim był Józef?

Twoim starym
Zgłoś
fifipmi1 2022-01-24, 19:37
Halo napisał/a:

alah niech wypierdala

ty bezmózgu przetłumacz w google co znaczy allah. jprdl...
Zgłoś
mit2 2022-01-24, 19:47
Te, rusofile - no i gdzie ta bohaterska walka narodu kacapskiego z muzułmanami?

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Halo 2022-01-25, 2:51
fifipmi1 napisał/a:

ty bezmózgu przetłumacz w google co znaczy allah. jprdl...

Niepotrzebna mi taka wiedza, bo kurwa nie jestem terrorystą
Zgłoś
beny561 2022-01-25, 22:24
U mnie w robocie taki przychodzi do kuchni sie modlić akurat jak mam przerwę ale nie zwracam uwagi na to i odpalam podwawelską w piekarniku a zapach roznosi się po całej kuchni
Zgłoś
m................l 2022-01-25, 23:03
Juzwa napisał/a:

Józek nie ruchał, zrobił to anioł za niego czy jakoś tak. To kim według ciebie był Józek?

Toś się naczytał opini pedofilów w różnych interperatacjach. Ta z aniołem to majstersztyk.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów