18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Marllix 2014-05-29, 12:00
E tam,jeden w tą czy w tamtą.I tak jest ich tam dużo
Zgłoś
Silver.Surfer 2014-05-29, 12:09 25
Myślę że to był bezzałogowy samochód google. Bo kurwa, jak inaczej wytłumaczyć fakt że kierowca nawet nie próbował hamować?
Zgłoś
TRQPL 2014-05-29, 12:12 5
Na drodze się nie leży (tutaj lezie)

Silver.Surfer napisał/a:

Myślę że to był bezzałogowy samochód google. Bo kurwa, jak inaczej wytłumaczyć fakt że kierowca nawet nie próbował hamować?

Może myślał że jak ma Auto Casco to może pierdolić system.
Zgłoś
Przema 2014-05-29, 12:16 8
ktoś miał zlecenie na niego, w aucie nie zginął to musiała być jeszcze jedna próba
Zgłoś
RockyWood 2014-05-29, 12:52
to była ekipa sprzątająca autostrady - a to że gość się nawinął to no cóż...
Zgłoś
PatrolZG 2014-05-29, 13:44 1
Jebany się ruszał. Mocne te chińczyki. Ale trzeba przyznać że oględziny samochodu na środku autostrady to raczej nie był jego najlepszy pomysł w życiu.
Zgłoś
NecroForce 2014-05-29, 13:56 8
Zgłoś
h................1 2014-05-29, 14:17 1
A już pewnie myślał, że gorzej być nie może. Pierdolony niefart
Zgłoś
Davidofs 2014-05-29, 16:36
Avio84 napisał/a:

Po takim wypadku to się nie zbiera śmieci wokół samochodu tylko spi**la na pobocze.

Po takim wypadku to nie wiesz jak sie nazywasz, a spróbuj jeszcze spierdolić w odpowiednim kierunku .
Zgłoś
Bila 2014-05-29, 18:07
Gwiazdor pierdolony po autostradzie sobie spaceruje,to nie boliwwod,że kurwa podskoczy i zatrzyma oddechem ciężarówkę.
Zgłoś
alkem1 2014-05-29, 19:13 1
Kiedyś już były filmiki z wypadków kitajców i widać bardzo dokładnie że nie wiedzą gdzie jest hamulec. (Jak ktoś może, to niech wstawi linka) Ale fakt faktem powinien spi**dalać na pobocze
Zgłoś
sebbar1991 2014-05-29, 20:39
miał nie przeżyć..
Zgłoś
Seboolek 2014-05-29, 20:49
Nie oszukał przeznaczenia.
Zgłoś
Insaner 2014-05-29, 21:01 2
Silver.Surfer napisał/a:

Bo tamtejsi kierowcy to pierdoleni debile. Filmy z najgorszych wypadków drogowych pochodzą z reguły właśnie z Chin/Tajlandii. W ogóle nie patrzą się gdzie jadą, rozjeżdżają grupki ludzi, przejadą po skuterze (i przy okazji głowie kierowcy) i nawet się nie zatrzymują, bo pewnie nie zauważyli. Chyba widziałem z dwa filmy na których ktoś przejechał samochodem dzieciaka i to dość powoli, samochód lekko podskoczył, a ten zadowolony zaparkował i gdzieś poszedł - co lepsze po chwili po tym ledwo żywym dziecku przejechał kolejny samochód i dopiero jakiś przechodzień go zatrzymał Nie wiem jak wyglądają tam kursy prawa jazdy, ale odnoszę wrażenie że nieoficjalnie to nie ma żadnych - co najwyżej jakiś test ABCD.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem