📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nie patrzał w lusterko i jechał o 10 za szybko
Czegoś mi tu brakuje... A gdzie jest stare chińskie przysłowie???
@janlew
Pyrgnąć - kolokwialnie: rzucić coś, cisnąć byle jak.
np. co tak pyrgnęłaś tego kierowcę samochodzie!?
niema za co...
Pyrgnąć - kolokwialnie: rzucić coś, cisnąć byle jak.
np. co tak pyrgnęłaś tego kierowcę samochodzie!?
niema za co...
piwo za opis
Kija tam ukradkiem, centralnie przed kamerą przeszusował.
@fantastico
Posty ciekawe wstawiasz ale za te tytuły i opisy to ci powinni warnów nawalić tyle żeby jednego brakowało do permanentnego bana żebyś się ogarnął
Posty ciekawe wstawiasz ale za te tytuły i opisy to ci powinni warnów nawalić tyle żeby jednego brakowało do permanentnego bana żebyś się ogarnął
@artur_sz13
Ciebie to chyba pojebało, cały urok tkwi w jego tytułach. To że Fantastico nie używa standardowych opisów nie znaczy że trzeba go karać, gdzie jest kurwa wolność słowa i wypowiedzi?
Jak zwykle piwo za opis.
Ciebie to chyba pojebało, cały urok tkwi w jego tytułach. To że Fantastico nie używa standardowych opisów nie znaczy że trzeba go karać, gdzie jest kurwa wolność słowa i wypowiedzi?
Jak zwykle piwo za opis.
januszp193 napisał/a:
Czegoś mi tu brakuje... A gdzie jest stare chińskie przysłowie???
Teraz rymy masz na jeden wers.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów