Temu motocykliście z Nowej Zelandii w końcu się udało: „Zawsze chciałem to zrobić, a tego dnia tak się trafiło, że moja kamera nagrywała w odpowiednim momencie.”
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Temu motocykliście z Nowej Zelandii w końcu się udało: „Zawsze chciałem to zrobić, a tego dnia tak się trafiło, że moja kamera nagrywała w odpowiednim momencie.”
I bardzo dobrze, mógłby mu jeszcze psią kakę tam wrzucić. Ciekawe że jakoś w aucie nie chce sobie robić syfu, głupi chuj. Piwo dla motocyklisty!
Nie ładnie tak zaskakiwać tatę.
Ostatnio widziałem, jak cwaniaczek z BMW 7 zaparkował przy stacji i pierwsze co zrobił to wyjebał na trawnik opakowanie po jogurcie pitnym. Jak mamy stworzyć normalne państwo jeżeli połowa społeczeństwa to regularne popierdole?
Ojejku jakież to niesamowite, w czasie kiedy niedoszły samobójca to podnosił niezliczona liczba ludzi wywaliła śmieci przez okno.
"Cwaniaczek z BMW 7" jak chopy u Ciebie we wsi z Golfa wyrzucajom to nie problem? Puknij się w łeb człowieku, co posiadany samochód ma do wychowania? No chyba że mówimy o gościu w passacie
Kumpel stał w korku na trasie Świecko-Poznań za warszawiakami. Jak wywalili butelkę do rowu, to wysiadł z auto i poprosił 3 kolesi o zabranie z powrotem swojej zguby. Byli tak zaskoczeni, że przeprosili i przynieśli butelkę do auta. Może im jakiś mały uraz został i zapamiętają ?
@BongmanFannajtinajn
Kolega wyżej opisał sytuacje w jakiej się znalazł, jasne mógł napisać cwaniaczek z samochodu, ale postanowił być trochę bardziej dokładny, to nie oznacza od razu, że pała regularną nienawiścią do użytkowników bmw a wszystkich w VW (z 1990 roku najlepiej) kocha jak braci.
To tak jakby powiedzieć, że uważam wszystkie blondynki za idiotki bo powiedziałem: "Tamta blondynka powiedziała, że Ziemia jest płaska".
@topic
Walka z wiatrakami, ale lepsze to niż nic.
Kolega wyżej opisał sytuacje w jakiej się znalazł, jasne mógł napisać cwaniaczek z samochodu, ale postanowił być trochę bardziej dokładny, to nie oznacza od razu, że pała regularną nienawiścią do użytkowników bmw a wszystkich w VW (z 1990 roku najlepiej) kocha jak braci.
To tak jakby powiedzieć, że uważam wszystkie blondynki za idiotki bo powiedziałem: "Tamta blondynka powiedziała, że Ziemia jest płaska".
@topic
Walka z wiatrakami, ale lepsze to niż nic.
@schabowy Ty sie nie śmiej serio na takim większym ostrzej hamując można się drogo wypierdolić
Przejedźcie się kiedyś przez las jakiś, jedno wielkie śmietnisko po rowach, na trasie 14 kilometrów naliczyłem 9 opon samochodowych, jakim zjebem trzeba być by tak śmiecić ...
mój tata był leśniczym i wielkim entuzjastą natury. kiedyś, jadąc z kolegą samochodem, ten wyrzucił przez okno pustą plastikową butelkę. ojciec zatrzymał się, zawrócił, podjechał do miejsca, w którym leżała i kazał mu wysiąść i ją ponieść. koleś myślał, że tata żartuje, ale szybko przekonał się, że jednak nie. więcej tego błędu nie popełnił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów