📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Coś okropnego.
Typowy kierowca ciężarówki
dennissliwa napisał/a:
Typowy kierowca ciężarówki
Chyba "Tonowy". Jednak bez przesady. Mam w spedycji do czynienia z wieloma "typowymi" ale takiego wieprza jeszcze nie widziałem.
Musi jeździć w dalekie trasy i w miejsca bez sklepów, bo wozi duży zapas kalorii..
bercisko napisał/a:
Chyba "Tonowy". Jednak bez przesady. Mam w spedycji do czynienia z wieloma "typowymi" ale takiego wieprza jeszcze nie widziałem.
Jaja sobie robię Sam jeżdzę ciężąrówką ale takiego schaba to się widzi raz na rok
Łatwiej chuja toczyć niz gdzieś zmusić do pójścia
Jako kierowca ciężarówki jest mi wstyd to oglądać i to że można się doprowadzić do takiego stanu otyłości. Gość może umrzeć za kółkiem podczas jazdy
Jako kierowca 40 tonowego zestawu pojazdów życzę tej grubej kurwie śmierci, bo jak widać ma on wielki problem sam z sobą skoro spasł się do tak ohydnej wagi, a mimo wszystko wykonuje tak ryzykowny zawód. Oby zdechł poza pracą, ponieważ jeśli zaśnie podczas jazdy (pewnie cukrzyca) może zabić niewinne osoby poruszające się po drodze razem z tą gruba kurwą. Wiem, że to nie jest materiał z Europy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów